Rehabilitaatio ohi. Pakko kysyä ihan ensimmäisenä, onko apinaa taas koijattu

Verotiedot on jälkeen kerran julkaistu. Verotiedot eivät valehtele, vaan kertovat julman totuuden. Ihmisten tulot ovat pääasiassa kasvaneet koronasta huolimatta. (hups, tuli mainittua korona, vaikka juuri sen mainitseminen johti rehabilitaatioon)

Jopa monet kulttuurialojen edustajat, siis niiden, joiden piti lehtien mukaan kuolla nälkään tulovirtojen laantuessa, ovat parantaneet tulokehitystään kuin sika juoksuaan joulun alla.

Onko apinaa siis koijattu?

Huippuhiihtäjämme ovat nostaneet 20 000 euroa per nuppi yhteiskunnan tukivaroja ja samaan aikaan tekevät omilla osakeyhtiöillään satojen tuhansien tiliä. Tämähän on vain jäävuoren huippu.

Radiossa paskaa jauhavalla puhuvalla päällä tulot yli 100 000 euroa. Onnenpyörätytöllä jättitulot.  Jopa Maisa Torpan, joka on sentään tottunut elämään parilla tonnilla vuodessa, tulot olivat korona-aikana nousseet. Pääministeri, presidentti. Palkat vain nousevat mitä enemmän ulkomailta lainataan.

Alkaa hippasen kiinnostamaan, mihin koronan vuoksi ulkomailta lainatut miljardit ovat loppujen lopuksi päätyneet? Ainakin osa rahojen katoamisesta selittyy, kun katselee verotietoja.

Missä on se porukka, jonka tulot ovat oikeasti koronan vuoksi laskeneet?

Jos kyse on vain ravintoloitsijoista, niin kalliiksi ovat veronmaksajille juottolan pitäjät tulleet!

+9
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu