Seksityö, koko kansan työllistymiskeino

Haluatko sinäkin omistusasunnon ja muutaman sijoitusasunnon eläkepäivien turvaksi, ehtymättömän käteisvirran, luksusauton ja lomamatkoja silloin kun huvittaa. Eikä pelkoa poliisista. Ryhdy myymään seksiä!

Olemme saaneet lukea ja kuulla mediasta jo kyllästymiseen saakka rohkeista naisista, jotka ovat avautuneet seksityöstään. On Iisaa, Iiristä ja Teaa. Naiset kehuvat hyviä tulojaan, jopa 300 euroa tunnissa ja työnsä vapautta, vain tunti pari päivässä ja silloin kun huvittaa.

Jos työ on noin miellyttävää ja erityisesti tuottavaa, niin pitäisikö se ottaa TE toimistojen listoille? Päivärahaa ei makseta, jos henkilö voi työllistää itsensä seksityön saralla.

Ongelma on tietysti sama kuin siinä, että pesisimme toinen toistemme paitoja. Pian katukuvaan kasvavan kilpailun johdosta ilmestyisi 90-luvun tyyliin autoja, joiden ikkunassa olevassa pahvilapussa lukee ”pilua 10 euroa.”

Ehkä sille on syynsä, että seksin kaupallinen tarjonta ei ole käytännössä niin runsasta kuin se voisi olla. Suomen kokoiseen maahan ei mahdu kovin montaa hyvin tienaavaa ammattilaista, koska kaikkia ei seksistä maksaminen kiinnosta ja huomattavalla osalla ei ole sellaiseen varaa.

Tarjonnan määrän kasvu tarkoittaisi merkittävää tulovirtojen ehtymistä yksilötasolla. Se on kapitalismin laki.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu