Sleepy Joe, kohtuus kaikessa

Median yksi pääuutisista oli se, että Glasgown ilmastokokouksessa jetlagista kärsivän 78-vuotiaan miehen silmät luppasivat, kun paikalla jauhettiin jonninjoutavaa paskaa.

Olisiko Joe Bidenin kannattanut hankkia silmälasit, joihin on maalattu avoimet silmät ja nukkua reilusti niiden takana. Yhdysvallat kulkevat muutoinkin omia polkujaan monissa asioissa, eritoten ilmastoasioissa.

Maassa, jossa pelkät jouluvalot vievät kahden ydinvoimalan tuottamat sähköt, ei Greta Thunbergin itku kiinnosta juurikaan ketään. (suhteessa maan väkilukuun tietysti pösilöt)

Itse olen kolmattakymmentä vuotta nuorempi kuin Biden ja minuakin alkaa nukuttaa, jos joudun kuuntelemaan mitäänsanomatonta paapatusta. Silmäluomien luppaaminen ei riipu edes sen hetkisestä vireystilasta, vaan on lähinnä autonominen refleksi vastineena negatiivisille viboille, joita ilman vähäisiäkään näyttelijän- tai puhujanlahjoja esiintyvä jaarittelija aiheuttaa.

PS. Kirjoituksen aikainen ajankohta johtuu talviaikaan siirtymisestä. Sisäinen kello siirtyy ajallaan, ei lain tai asetuksen määräyksestä. Keväinen kellonsiirto on vielä pahempi.

+4
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu