Teemu Torssosen riemun päivä

Lehtitietojen mukaan kunnallispoliitikko Teemu Torssonen on vapautettu häneen kohdistetuista syytteistä. Torssonenhan on ollut keskeytymättömässä tutkintavankeudessa näihin päiviin saakka epäiltynä törkeästä rikoksesta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dde6bfa3-dbb6-4dc8-9dbe-44aba75f1fa4

Jopa hämmästyttävän nopeasti tieto Torssosen pidätyksestä vuosi julkisuuteen, jonka jälkeen Torssonen julistettiin valtamediassa pääepäillyksi murhayritykseen ja hänen nimeään toistettiin lähestulkoon jokaisen median voimin. Joku jopa perusteli julkistamisen tärkeyttä Torssosen yhteiskunnalliseen asemaan vedoten. Samalla unohdettiin, että esitutkinta oli vielä pahasti kesken.

Bodom-järven murhaajaksi julkisuudessa julistettu Nils Gustafsson sai valtiolta 45000 euroa korvauksia. Tuomitsematta jätetty Anneli Auer sai korvauksia noin puoli miljoonaa. Torssonen saanee myös huikean korvauksen valtiolta. Linjaus on nyt Auerin saama 800 euroa vankeusvuorokaudelta. Vain tyhmä tyytyisi vähempään.

Toimittaja Jessikka Arolle määrättiin kärsimyskorvauksia 40 000 euroa siitä, että hänen entisiä rikoksiaan ja niistä saatuja lainvoimaisia tuomioita julkistettiin MV-lehdessä.

Mitä saaneekaan Torssonen siitä hyvästä, että hänet julistettiin median yksimielisellä tuomiolla lähestulkoon syylliseksi tekoon, josta häntä epäiltiin ja samalla hänen tulevaisuutensa pilattiin loppuelämäksi?

Korvaussummat törkeästä kunnianloukkauksesta saattavat olla suomalaisen mittapuun mukaan tähtitieteellisiä.

Jenkeissä Torssonen voisi kutsua itseään jo tässä vaiheessa monimiljonääriksi.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu