Ville Haapasalo ja hänen mielipiteensä NATO:sta

Suomen paras Venäjä-asiantuntija lienee ainakin hänen tekemiensä TV-tuotantojen perusteella Ville Haapasalo. Haapasalo on asunut vuosikaudet Venäjällä, hallitsee mm. venäjän kielen sen vivahteita myöten ja on siellä tunnetuin suomalainen.

Haapasalo on kuvannut lukuisia Venäjällä kuvattuja TV-sarjoja, kuten Venäjän halki 30 päivässä sekä muita vastaavia tuotantoja, joissa hän on matkustellut laajaa Venäjää sekä entisiä Neuvostoliittoon kuuluneita alueita ristiin rastiin yhdessä kuvausryhmänsä kanssa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ville_Haapasalo

TV-tuotannoissaan Haapasalo on tavannut pääasiassa tavallisia venäläisiä ja kuvannut heidän arkeaan. Sarjoissa näkyy vain harvakseltaan korkeassa asemassa olevia poliitikkoja. Haapasalo on päässyt silti käymään myös paikoissa, joihin ei turisteilla ole asiaa, koska häneen tunnutaan luotettavan myös Kremlissä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yli-kaksi-kolmesta-venalaisesta-suhtautuu-suomeen-edelleen-myonteisesti-venajalla-tunnetaan-suomalaisista-parhaiten-haapasalo-mannerheim-ja-hakkinen/8290814#gs.m40a33

Linkin tutkimus tehtiin vuonna 2021.

En jaksa uskoa, että venäläisten luottamus Suomea kohtaan olisi romahtanut noista lukemista vielä kovinkaan paljoa, vaikka suomalaiset poliitikot parhaansa yrittävät.

En löytänyt Haapasalon NATO-kantaa googlaamalla.

Mikäli Ville Haapasalo olisi sitä mieltä, että NATO:on kannattaisi liittyä, niin silloin lienee syytä monen muunkin muuttaa mieltään.

+7
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu