Poliisilla joko liikaa rahaa tai tulosvelvoite saada syyttäjälle ja oikeuteen 😂

Jopa valehdellen.

Esimerkki:

Ex-aviopari. 5 kk:n aikana mies tekee naisesta 5 rikosilmoitusta, joista yksi ”tärppää”, velkakirjavarkaus.

Tähän poliisi tarttuu. Vaikka miehellä ei mitään todisteita. Ja mies aikaisemmin tuomittu törkeästä kunnianloukkauksesta, tosin toista naista kohtaan.

Ei ole kiistettyä velkaa. Ei ole mitään motiivia. Ei ole mitään hyötyä/haittaa kenellekään.

Poliisi puhelinkuulustelee naista ja toteaa, että ei mitään syytä epäillä rikosta.

Ajallisesti ehkä sattumaaa. Mies saa tuomion laittomasta uhkauksesta ja väkivallasta naista kohtaan. Noin viikko tämän jälkeen nainen on TOISTA kertaa poliisin kuulustelussa SAMASTA exän väittämästä velkakirjavarkaudesta.

Yhä: ei todisteita, ei mitään motiivia, ei haittaa/hyötyä kenellekään.

Poliisi ei kysy mieheltä edes, onko tämä kysynyt naiselta velkakirjasta. Jos epäilee toisen ottaneen jotain, yleensähän ensin kysyy toiselta. Ennen kuin tekee rikosilmoituksen meinaa. 🙂

Poliisi ei kysy naiselta edes mitään väitetystä tekopäivästä, esimerkiksi, onko naisen edes ollut mahdollista varastaa jotain mieheltä. 🙂

Naisen toisen kuulustelun jälkeen poliisi toteaa, että on syytä epäillä rikosta. Esitutkintapöytäkirjaan S alon poliisi kirjoittaa tämän ja että nainen on ensimmäisessä kuulustelussa sanonut hänellä olevan ko. miehen varastetuksi väittämä ja väitetty velkakirja.

(Poliisi valehtelee. 👍 Nainen ei ole näin puhelussa sanonut. Puhelukuulustelu äänitetty. Mutta tämä on toinen asia. Jännää vielä, että esitutkintapöytäkirjan allekirjoittaa naispoliisi, joka ei ole kumpikaan mieskuulustelijoista eikä miestutkinnanjohtaja).


KUN poliisi ILMAN mitään motiivia, ILMAN mitään todisteita, ILMAN mitään hyötyä/haittaa kenellekään KUULUSTELEE 2 x SAMASTA ASIASTA, täytyy todeta, että poliisilla ON jollei liikaa, niin ainakin tarpeeksi rahaa. 👍

Ja vielä kun poliisi ei esitutkinnassa kysy edes mitään olennaista ja esitutkintapöytäkirjaan lisäksi kirjoittaa muuta kuin totuutta.

Niin poliisilla täytyy olla tulosvelvoite, että tietty määrä kuulusteluja ON saatava syyttäjälle ja oikeuteen. 🤩

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu