PSn pjehdokkuuteni oli yritys mm. pelastaa luonnonvaramme – lisätty linkit puheisiini

Kaikki tiedämme, että vesilain mukaan kväl toimija saa elykeskuksen luvalla tulla pohjavesitontillesi, pystyttää rakennelmat ja pumpata pohjavettämme kväliseen käyttöönsä.

Ja että sinä saat toki pumpata kiinteistölläsi pohjavettä omaasi ja perheesi käyttöön.

Kaikki tiedämme, että nyt EU havittelee vähintään määräysvaltaa metsistämme.

Tiedämme myös viimeisimmän kaivoslain vuodelta 2011.

”Lainsäädännössä rajoitettiin malminetsintä ja kaivostoiminta kotimaisen teollisuuden yksinoikeudeksi vuoteen 1994 asti. Toimintaa harjoittivat valtionyhtiöt ja eräät kotimaiset yhtiöt. Tämän jälkeen malminetsintä ja kaivostoiminta on siirtynyt pääosin kansainvälisten yritysten haltuun ja on nykyisin osa yhtiöiden maailmanlaajuista toimintaa.” (Sitaatti USkirjoituksestani 17.1.11).

Senkin tiedämme, että Suomi ei ole itsenäinen. Emme päätä enää kaikesta velanotostamme, vaikka joudumme vastaamaan tästä ei päättämästämme -velasta. Emmekä päätä enää kaikesta rahamme käytöstä.

Itsenäisyyteen kuuluu, että päättää omista raha-asioistaan.

Perussuomalaisten puheenjohtajana tarkoitukseni oli pyrkiä muuttamaan yllä mainittuja.

Olisin myös pyrkinyt purkamaan Suomen rakenteellista korruptiota, hyvävelikärjestelmää.

Toin nämä omina aiheinani esiin puheessani ps-puoluekokouksessa. EUsta ja NATOsta olisin kannattanut kansanäänestystä. Tällöin sain aplodit.

Linkki jälkiäänitys pjehdokaspuheeni

Linkki originaali 2. varapjehdokaspuheeni

Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka antaa ja maksaa. (Sananlasku)

(Ps-historiani: Innostuin 2009, eduskuntav hki 2011 1086 ääntä – mm sain piirin pjlta jaettuna 0 paneelia, haastoin soinin viime hetkellä pjvaalissa 2011 25 ääntä = 3,8 %, jo puoluekokouksen alettua etsin vielä kannattajaa :), halusin painottaa kuin nytkin sisäpolitiikkaa, olin hgin piirin ja et hgin paikallisyhd talhoitaja, et hgin paikallisyhd pj, varajäsen Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnassa. Nyt kuntavaalissa Salossa 2021 3pvän mainostamisella, en ollut somessa, 29 ääntä. Avasin facen vasta toissa viikolla :))

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu