Vaivaakohan jokin Suomen Poliisia?

1)

Poliisi Salo Saarimäki ei anna syyttäjälle perheväkivaltatapauksessa uhrin, naisen, todisteita. Nauhalla mies ”mä tapan sut, huoraa,…nyt mä haen aseen”. Poliisi esitutkintapöytäkirjassa: poliisi kuunnellut em nauhat eikä ole viitteitä tästä (laiton uhkaus, väkivalta). Syyttäjä tekee sana sanaa vastaan päätöksen.

Soitettuaan taas kerran rikosilmoituksensa perään, missä mennään, ja kuultuaan kirjaamosta syyttäjän päätöksen sana sanaa vastaan, nainen forwardaa samat jo poliisille lähettämänsä todisteet syyttäjälle, tämän ohjeiden mukaan. Nyt asia menee toiselle poliisille ja asia etenee. Mies tuomitaan.

2)

Mies tekee naisesta, avioero vireillä, useita rikosilmoituksia. Jopa päivän välein. Eri kaupunkien poliisiasemille. Yksi tärppää: velkakirjan vsrastaminen. Ilman mitään todisteita, motiivia, hyötyä kenellekään.

Poliisi kuulustelee ex-vaimoa 2x❗️Ja joku sanoo, että poliisilla ei aikaa tai rahaa. Kuulustelu 1ssä poliisi toteaa, että ei syytä epäillä rikosta. Esitutkintaptkirjassa  myöh poliisi kirjoittaa ex-vaimon sanoneen puhelussa (kuulustelu 1) mitä tämä ei ole sanonut. (puhelu nauhoitettu). Ja että on syytä epäillä rikosta.

3)

Poliisi Salo hakee hklön kotoa tarkistamatta haettavan henkilöllisyyttä, kertomatta perusteita,  todistamatta poliisiutta, antamatta haettavan ottaa mitään mukaan: lääkkeitä (tulee vain mieleen, kuinka moni poliisin hoivissa on kuollut tästä syystä – lehdissä lukee: poliisi ei tiedota asiasta enempää; poliisi voi tehdä ihan mitä vain❗️, jos esim. joku on uhka paljastaa väitettyjä poliisin rötöksiä), kenkiä, takkia (on talvi), laukkua, kertomatta MITÄÄN edes mihin mennään: Sinut on nyt kiinniotettu, olet poliisin hallussa.  Poliisi ottaa naisen omaisuutta, kännykän ja avaimet, huostaansa. Kuljettaessaan naista 2n poliisin välissä maijalle 2 poliisia haluavat vielä näyttää, pikku ”poikaveijarit”, ottavat ”kovan otteen” naisesta. Se sattuu.

Kuulemma joku naiselle tuntematon, nuori poikalääkäri, valmistunut 11/19 netin lääkärilehden mukaan,  Jaakko Kulhia, ollut naisesta huolissaan, kun ei saa tätä kiinni.

Naisella julkinen puh nro ja nimellä löytyy yhteystietoja netistä.

Jaakko nyt ”hävinnyt”, häntä ei saa kiinni. Naista kiinnostaisi mistä ja miksi tämä raukka ollut huolissaan hänestä ja miksi ei saanut kiinni, esim. soittanut. Tämä jo toinen aihe: vaivaako jokin terveydenhuoltoamme. Kyllä vaivaa! Mutta siitä myöhemmin.

Jännää myös, että naisen tätä kohtaan väkivallasta tuomittu ex-mies myöhemmin kertoo poliisin soittaneen hänelle ja kysyneen, onko naisen asunnon ikkuna jo korjattu. Poliisi sanoi naiselle hakiessaan tämän, että rikkoo ikkunan, mikäli nainen ei avaa ovea. Ex-mies kertoo myös Salon poliisin kysyneen häneltä, miten naisen kotiin pääsee parhaiten sisään.

4)

Nainen teki ilmoituksen perheväkivallasta. Poliisi Hki haki miehen putkaan kuultuaan naisen äänitystä miehen raivosta ja nähtyään, että miehellä ase.

Poliisi kertoi ottavansa pois miehen aseen. Huijasi. Ei ottanut.

Miehellä ko. iltana teräase taskussa. Ma klo 21 Hgin keskusta. Huomattiin putkassa. Ja naisella nauhalla mies: ”tällä (teräaseella) on jo paloiteltu yksi ihminen”. Poliisi ei välittänyt mitään. Naisen ilmoituksella miehen väkivallasta ei ollut mitään väliä. Putkasta ja naisen nauhoista huolimatta.

5)

Nainen teki miehen väkivallasta ilmoituksen. Poliisi Salo väitti naisen jo tehneen ilmoituksen. Mutta nainen ei ole saanut tästä poliisin väittämästä jo tehdystä rikosilmoituksesta papereita, esim. kuulustelupöytäkirjaa, edes asianimikettä tai pvmää, milloin nainen poliisin mukaan ON tehnyt ilmoituksen, etc. Salon poliisin laillisuusvalvonta samaa mieltä, että nainen jo tehnyt ilmoituksen. Mutta kummasti papereita nainen ei saa.

6)

Ulkomaalainen mies ajoi maantiellä lähes vastaantulija-auton päälle. Vastaantulleessa autossa ollut nainen luuli jo loppunsa tulleen. Mies ajoi ojaan, jonne auto jäi viikoiksi. Nainen näki sivupeilistä ojaanajon ja teki ilmoituksen.

Salon poliisi tuli ja kuskasi miehen kotiin. Pyysi vielä naapuria pitämään huolta, kun miehellä ei nyt autoa.

Pointti: miehellä ei ajokorttia. Tätä poliisi ei tarkistanut.

TODISTEET:

1-5 on kaikesta! todisteet, 6 oli tuttuja.

Lisätty 21.19:

Nainen olen minä.

En ole saanut apua/turvaa viranomaisilta. Päinvastoin. Toivon, että tämä julkaiseminen turvaa minua esim. poliisilta ja terveydenhoidon laittomuuksilta.

(Ex-mieheni on kertonut mm. että hänellä on poliisin spostiin 2013 hakkeroitua aineistoa).

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu