Nancy Pelosin työläs taival

Tänä aamuna näimme uutisissa Amerikan Alahuoneen Puheenjohtajan Nancy Pelosin, 80v. puheenvuoron, jossa hän on jälleen organisoimassa Trumpin syrjäyttämistä.

Syrjäyttämishankeet alkoivat heti 2016, jolloin Trumpia syytettiin siitä, että hän oli pyytänyt Venäjää apuun presidentin vaaleissa. Alkoi 2- vuotinen, 20 miljoonaa maksava ns Muller tutkinta, jossa Venäjän vaikuttamisen lisäksi pyrittiin löytämään “jotain rikollista” Trumpin toiminnassa. Mitään ei löytynyt. 

Sen jälkeen alkoi hyökkäys 30 vuotta sitten tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä Trumpin Korkeimpaan Oikeuteen nimittämää jäsentä vastaan, joka osoittautui täysin perättömäksi. 

Sitten alkoi virkarikossyyte Trumpin puhelinkeskustelusta Ukrainan presidentin kanssa, joka myös todettiin olevan vailla perustetta. 

Tänä aamuna Nancy Pelosin mukaan Trump pitää syrjäyttää perustuslain 25. lisäyksen perusteella, koska hän levittää väärää informaatiota ihmisille parantumalla taudista liian nopeasti. Syynä tähän pidetään Trumpin saamia “uusia cocktaileja” joita ryhdytään käyttämään laajemmaltikin. Todettakoon, että suurin syy amerikkalaisten korkeaan koronakuolleisuuslukuun on ihmisten liikalihavuus, diabetes ja huonot hygieniaolosuhteet.   

Jotenkin kun katsoin iäkkään Pelosin epävarmaa esiintymistä tuli mieleeni säälin häivähdys. Pelosi aloitti poliittisen uransa 46 vuotiaana ja nopeasti nousi demokraattien johtopaikoille ja nyt toistamiseen on Alahuoneen Puheenjohtaja, joka on amerikkalaiselle naiselle korkein poliittinen virka. Hän on esimerkki peräksiantamattomasta naisesta, jonka poliittisen uran viimeinen jakso on ollut hyvin työläs. Trumpin ankara vihaaminen ei ole tuottanut tulosta vaan päinvastoin Trumpilla tuntuu olevan jotain ihmeellistä – melkeinpä yliluonnollista selvitymiskykyä.      

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu