Kansalaisvelvollisuus suoritettu – taistelu äänestä

Kävimme tänään mieheni kanssa ennakkoäänestämässä. Luonnollisesti äänestin itse itsenäni. Mieheni vetosi vaalisalaisuuteen, eikä kertonut minulle ketä äänesti. Toivottavasti jotain kaunista ja fiksua ja filmaattista naista. Toivottavasti minua – täytän nuo kriteerit. 

 

Ennakkoäänestys, vaalikuori

Meillä on ollut kotona kiistaa Harkimo vs. minä. Molemmat, mieheni ja minä, jaamme kannan, että jokainen ääni pois viher-vasemmistolta on kotiin päin, Helsinkiin päin, mutta kenelle tuo ääni tulisi antaa, onkin sitten ollut kinkkisempi paikka. Minulle on ihan sama ketä kukin äänestää, kunhan viher-vasemmisto ei saa ääniä. Tuo rintama tappaa Helsingin. Olen ääni tuota Helsingin tappajarintamaa vastaan.  Vaalikoneissa olen pompannut mieheni ehdokkaaksi, mutta puolue on väärä. Uskontopuolue. Mieheni, kuten valtaosa suomalaisista, ei aina näe KD puolueen näkemystä eurooppalaisesta kristillisestä kontekstista ja arvomaailmasta, porvallisuudesta ja yrittäjyydestä ja isänmaallisuudesta – vaan näkee vain Päivi Räsäsen. Harkimoa hän haluaisi äänestää, mutta yllättäen Harkimo onkin monessa asiassa ihan eri kannalla mieheni / minun arvomaailmani ovat. Minulle on ihan sama, ketä hän äänestää, mutta olen kyllä tuonut ilmi, että olen pettynyt jos hän valitsee Harkimon vain Harkimon vuoksi. Politiikka tarvitsee nuoria fiksuja ja intoa ja tarmoa täynnä olevia ihmisiä. En todellakaan halua jäädä kakkoseksi jollekin ruttuiselle ja harmaantuvalle, liki ikälopulle Harkimolle – kaikella kunnioituksella – mieluummin jään kakkoseksi jollekin nuorelle fiksulle ja filmaattiselle ja vielä kauniille intoa ja tarmoa puhkuvalle nuorelle naiselle. Ihsm, kunhan ei mene yhtään ääntä autonpotkija Paavo Arhimäelle. 

 

+1
kytokangas
Kristillisdemokraatit Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perheiden hyvinvointi ja onnellisuus ovat minulle tärkeitä teemoja. Laadukas perusopetus, turvallinen koulutie ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tulee taata.

Toivon, että Helsingissä on kaikkien hyvä ja turvallista elää. Kaupungin asioista tulee voida päättää enemmistön ehdoilla.

Tutkintoja löytyy useampi, tärkeimmät lienevät FM ja Tradenomi. Ammatiltani olen opettaja, nykyään kotirouva ja kahden teini-ikäisen äiti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu