Marin, miksi et eroa?!

Olen epätodellisena kuunnellut autoradiosta Sanna Marinin ateriaetu-uutisointia. Miksi hänen eroa ei vaadita? Onhan tuo aivan käsittämätöntä, että viimeisimmässä laskussa Marinit ovat käyttäneet noin 1300 euroa aamupaloihinsa. 

Voi Marin 100 % veronmaksajien kukkarosta lypsetty (Kuva some)

Jokainen työntekijä ja työnantaja ymmärtää, että henkilökohtaisia menoja ei voi maksattaa yhteisestä kassasta. Työntekijä voi saada jopa potkut, jos ryhtyy ostamaan vaikka sukkia työnantajan piikkiin, jos niitä ei ole määritelty työvaatteisiin kuuluviksi. Hiustenleikkuukin on henkilökohtainen meno siinä kuin alusvaatteet, nämä ovat itsestään selviä asioita. Töitä tehdään, että pöytään saadaan ruokaa. Ja nyt puhutaan ihan eri tason väärinkäytöksistä. Mikä oli törkeän veropetoksen raja, 20 000 €? Ja mitä Marin on maksattanut omia menojaan yhteisestä pussista, rapiat 15 000 €? Aivan käsittämätöntä. 

Itse ajan säännöllisesti Myllypuron aina vain pitenevän leipäjonon ohi. Eihän Suomi voi olla tilanteessa, jossa veronmaksajat maksavat ministereiden ja maahanmuuttajien ruuat ja kantaväestö jonottaa leipäjonoissa?! Ja kukaan ei vaadi pääministerin eroa?! 

Kuka se oli se keskustan ministeri, joka pyytämättä ja tietämättään oli käyttänyt yhteistä kassaa omiin koulutusmenoihinsa, hän joutui eroamaan ja vetoaminen tietämättömyyteen ei auttanut. Ja summat olivat huomattavasti pienemmät. Marin piilottelee Valtiovarainministeriön kansliapäällikön takana, kuka hänen toimiaan valvoo – no pääministeri itse. Ihan uskomatonta. 

Eroa Marin, eroa. Vai mitä tulee nyt hämäykseksi, häät ja Voguen kansi kun on jo käytetty. 

 

+9
kytokangas
Kristillisdemokraatit Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perheiden hyvinvointi ja onnellisuus ovat minulle tärkeitä teemoja. Laadukas perusopetus, turvallinen koulutie ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tulee taata.

Toivon, että Helsingissä on kaikkien hyvä ja turvallista elää. Kaupungin asioista tulee voida päättää enemmistön ehdoilla.

Tutkintoja löytyy useampi, tärkeimmät lienevät FM ja Tradenomi. Ammatiltani olen opettaja, nykyään kotirouva ja kahden teini-ikäisen äiti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu