Lyhytnäköisyyden voittokulku

On käsittämätöntä, että politiikan annetaan vaikuttaa järjenkäyttöön – tai sen puuttumiseen – niin vahvasti kuin viime aikojen Al-Hol -kysymys. Perussuomalaisilta sopii odottaa mitä tahansa, mitä järjenkäyttöön tulee, mutta kokoomuksen ja kristillisten yhtyminen tuohon typeryyteen poliittisista syistä on hämmästyttävää, ja voi myös sanoa moraalitonta.

Liki kaikki suomalaiset – perussuomalaisten toiveista huolimatta jopa vihreät – tuomitsevat islamilaisen kalifaatin toiminnan ja sinne aikoinaan hakeutuneet, varsinkin ne, jotka ovat olleet tietoisia toiminnan luonteesta. Tietämättömien demonisoinnista toki käydään kädenvääntöä suomalaisten ääripäiden välillä.

On aivan selvää, että Al-holin leirillä vangittuina olevat palaavat ennemmin tai myöhemmin Suomeen, kenties jotain yksittäistä poikkeusta lukuun ottamatta. Suomen politiikkana on se, että mitä pikemmin kaikki saadaan hallitusti Suomeen ja viranomaisten valvontaan – ja lapset koulutuksen ja sosiaalitoimen piiriin – sen parempi, koska mitä kauemmin heidän paluutaan vetkutetaan, sitä suurempi turvallisuusuhka heistä koituu.

Kun leirin lapset kasvavat teineiksi ja aikuisiksi erittäin radikalisoivassa ympäristössä, ja äidit ovat yhteydessä radikaaleihin islamisteihin joka puolelle maailmaa ilman, että sitä pystytään valvomaan, vangit hakeutuvat kotimaihinsa hallitsemattomasti viimeistään kun leiri hajoaa. Leirit ovat väliaikaisia, ja niitä valvovan kurdihallinnon tavoitteena on palauttaa vangit kotimaihinsa ja lakkauttaa ne niin pian kuin mahdollista.

Kysymys lyhytnäköiselle kansanosalle kuuluukin: haluatteko tosissanne pahentaa Suomen turvallisuusuhkaa vastustamalla hallittua al-holilaisten paluuta mahdollisimman nopeasti? Ja kysymys, johon ei järkevää vastausta ole kuulunut edes kokoomuksen tai kristillisten piiristä: mitä te sitten tekisitte heidän suhteensa? Tappaisitteko kaikki?

Suljetteko vain silmänne vai haluatteko tietoisesti järjestää merkittävästi voimistuneen turvallisuusriskin lähitulevaisuuden Suomelle ?

Johtuuko tuo asenteenne pelkästään siitä, että poliittiset vastustajanne käyttävät järkeä ja katsovat myös nenäänsä pidemmälle toisin kuin te? Koskee enimmäkseen persuja, kokoomuslaisia ja koodeitä. Ja Hjallista.

Onko teidän siinä tapauksessa silti ihan pakko heittäytyä hölmöiksi? Ja vaarantaa hölmöydellänne koko Suomen kansa?

kyy

Perustan mielipiteeni tietoon, ja siksi jokin "kaikkihan sen tietävät" -peruste ei riitä, ellei pohjalla ole kovaa faktaa. Seuraan virtuaalimaailman invaasiota suomalaisten kansalliseen psyykeen ja sen myötä suomalaisen ihmisen elämän korvautumista fiktiivisellä aineistolla. Tuon aineiston keskeinen elementti on raha ja talous. Talouseliitti on päättänyt, että talous on se peruspilari, johon meidän suomalaisten on tukeuduttava, uskottava kulutukseen ja sen loputtomaan kasvuun vaikka tiedetään, että se on mahdotonta. Rahaa on talouseliitin mukaan pidettävä jumalan kaltaisena vakaana selkänojana, ja tämä sanoma näkyy menneen hyvin perille: suomalaisten uusi valtionuskonto on talous. Tuon joulupukkiuskon seurauksena on todennäköisesti niin talouden kuin kansallisen psyyken totaalinen katastrofi. Joko ihmiset uskovat ikuisen talouskasvun mahdottomuuteen ja pelastuvat, tai eivät usko, jolloin edessä on tuho. Henkilökohtaisesti toivon edes sitä, että ihmiset itkevät ja uskovat. Toivottavasti silloin ei ole liian myöhäistä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu