Räsäsen homokammo

Päivi Räsänen vetoaa homosyrjinnässään kirjaimellisesti Raamatun sanaan, mutta olisiko hän valmis noudattamaan myös muita saman kirjan ohjeita ja käskyjä?

 

Surmaisiko Räsänen itse  kaikki sunnuntaisin työskentelevät? (2. Moos. 35:2) Vai delegoisiko hän teloitukset muille?

 

Karkoittaisiko Räsänen henkilökohtaisesti maasta pariskunnan, joka on ollut sukupuoliyhdynnässä naisen kuukautisten aikana? (3. Moos. 20:18)

 

Miten Räsänen rankaisisi silmälaseja käyttäviä pappeja? (3. Moos. 21:20)

 

Keitä naapurikansojen edustajista Räsänen ostaa orjikseen, venäläisiä, ruotsalaisia, norjalaisia vai virolaisia? (3. Moos. 25:44)

 

Mikä olisi Räsäsen mielestä sopiva hinta kun hänen tyttärensä myydään orjaksi? (2, Moos. 21:7)

 

Polttaisiko Räsänen itse vai kuka polttaisi elävältä miehen, joka makaa isänsä uuden vaimon  kanssa? Ja naisen tietysti myös. (3. Moos. 20:14)

 

Kutsuuko Räsänen koko kaupungin väen kivittämään kuoliaaksi sellaisen, joka on kylvänyt kahta eri siementä samaan peltoon? (3. Moos. 24:10-16) Voitaneen tulkita joko konkreettisesti tai sitten mieheksi, jolla on ollut kaksi tai useampia seksisuhteita.

 

Mm. näin Raamattu käskee. Ja paljon muutakin mukavaa. Räsäsen puheiden mukaan Raamattu menee lain yläpuolelle, joten hänen kaiketi pitäisi ryhtyä näihinkin tekoihin mitä pikimmin.

 

Mitä arvelette, ryhtyisiköhän?

 

Esim täältä voi etsiä mainitut Raamatun kirjoitukset.

kyy

Perustan mielipiteeni tietoon, ja siksi jokin "kaikkihan sen tietävät" -peruste ei riitä, ellei pohjalla ole kovaa faktaa. Seuraan virtuaalimaailman invaasiota suomalaisten kansalliseen psyykeen ja sen myötä suomalaisen ihmisen elämän korvautumista fiktiivisellä aineistolla. Tuon aineiston keskeinen elementti on raha ja talous. Talouseliitti on päättänyt, että talous on se peruspilari, johon meidän suomalaisten on tukeuduttava, uskottava kulutukseen ja sen loputtomaan kasvuun vaikka tiedetään, että se on mahdotonta. Rahaa on talouseliitin mukaan pidettävä jumalan kaltaisena vakaana selkänojana, ja tämä sanoma näkyy menneen hyvin perille: suomalaisten uusi valtionuskonto on talous. Tuon joulupukkiuskon seurauksena on todennäköisesti niin talouden kuin kansallisen psyyken totaalinen katastrofi. Joko ihmiset uskovat ikuisen talouskasvun mahdottomuuteen ja pelastuvat, tai eivät usko, jolloin edessä on tuho. Henkilökohtaisesti toivon edes sitä, että ihmiset itkevät ja uskovat. Toivottavasti silloin ei ole liian myöhäistä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu