Mikä aiheuttaa epäluuloa rokotteisiin

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/a9c31d8f-7c91-46f0-84db-70b771f2feee?ref=newsletter:4681&utm_source=Uusisuomi_Uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Uusisuomi_Uutiskirje

Vastaus on äärimmäisen helppo, mutta vaikea myöntää. Valtio, kuten useimmat suuret organisaatiot, ovat lopettaneet rehellisen ja selväsanaisen tiedottamisen. Siihen on syynä tiedotusopin ja psykologian tutkimukset ja kokeilut, jotka osoittavat, että rehellisyys ei maata peri.

Niinpä rokotuksista ja muusta koronaan liittyvästä on järjestetty viikoittain mahtavia kirkossa käyntiin verrattavia saarnatilaisuuksia, joissa muodon vuoksi seurakunnan joku jäsen, kesytetty toimittaja, saa kysyä mitättömiä detaljeja.

Älkää vielä suuttuko. Tiedotus on melkein kokonaan oikein. Valetta se on ollut vain harvoissa tapauksissa, mutta kuitenkin niin usein, että housut kintuissa sitä valtio ja media ovat.

Yksi vallanpitäjien pyhä arvo on se, että toisinajattelijoita ei ole olemassa. Jos heitä on olemassa, niin heillä ei ole ajatuksia. Jos ajatuksia on, niin ne ovat vääriä. Ja mitään vääriä ajatuksia ei käsitellä.

Rokotuksen vastustajat ovat samoja, jotka aikanaan sanoivat, että tauti on vain nuha tai että sitä ei ole olemassa.

Heillä on muutama ehkä kymmenkunta oleellista väitettä, jotka pysyvät hengissä niin kauan kuin niihin ei anneta selviä vastauksia, asiallisia, eikä syyllistäviä. Jotain sellaista kuin:

– miehestä tulee lerppu
– rokotus tappaa muutamassa kuukaudessa kuin aidsiin
– rokotettuja kuolee myös
– rokotustehtaat tienaavat
– rokotus ei auta yhtään

jne.

Ehkäpä toimittajat näkisivät vaivaa ja vaikka MV-lehdestä tsekkaisivat ja tekisivät selvät vastauksen, FAQ.

0
Lasse Laaksonen

IT- ja jätehuollon konsultti ja yrittäjä emeritus.
Erikoisosaaminen Nepal ja Kathmandu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu