Putkonen petti lupauksensa

Pari viikkoa sitten media kuohui kun perussuomalaisten "työmies" Matti Putkonen uhkasi haastaa oikeuteen kaikki Immosta vastaan kirjoittaneet tavallisista somettajista päätoimittajiin. Kuten Pekka Vennamokin äskettäin totesi, Putkosen tyhjät puheet kuitenkin tunnetaan jo vuosikymmenten takaa. Putkonen petti taas lupauksensa ja koko homma tyrehtyi siihen, että perussuomalaiset julkistivat 13 henkilön nimet, jotka ovat perussuomalaisten mielestä erittäin pahasti loukanneet Immosta.

Olen erittäin pettynyt Putkoseen. Ilmeisesti Putkosen puheisiin voi luottaa vielä vähemmän kuin Soinin ministerikiimassa antamiin lupauksiin. Odotin jo innolla perussuomalaisten täydellistä poliittista itsemurhaa, mutta ehkä Soini jyräsi Putkosen ja osan puoluehallitusta, ja asiassa päädyttiin tällaiseen laihaan kompromissiin, jolla mahdollisesti vain yritetään saada huomio pois Immosen väliaikaisesta erosta. Toinen vaihtoehto on, että Putkonen tosiaan on vielä vähemmän luotettava kuin ministerikiimainen Soini.

Joka tapauksessa olen pettynyt perussuomalaisten nimilistan pienuuteen. Ilmeisesti joku muukin on, koska joku teki jo adressin "Lisätkää minutkin Putkosen listaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu