Candace Owens for vice president

Runsaan puolentoista viikon kuluttua Donald Trump nimitettäneen virallisesti republikaanien presidenttiehdokkaaksi.

https://ballotpedia.org/Republican_presidential_nomination,_2024

En seuraa USA:n medioita kovinkaan tiiviisti, mutta ainakaan Suomeen ei ole kantautunut kaikuja spekuloinnista, kenet Trump valitsee varapresidenttiehdokkaakseen. Ainoastaan yksi asia on satavarma: Mike Pence se ei tule olemaan. Täytän tällä blogilla USA:n  (inhoan termiä amerikkalainen kun sillä tarkoitetaan pelkästään USA:ta) median  jättämän aukon, joten blogini julkaisu on taatusti merkittävä mediatapahtuma ihan globaalisti. Nauruhymiö.

Ehdokkaani Trumpin varapresidentiksi on Candace Owens. https://en.wikipedia.org/wiki/Candace_Owens

Kuten artikkelista käy ilmi, The Washington Post on nimennyt hänet mustan konservatismin kasvoiksi. Owensin mielipiteistä voi olla kahta mieltä, niin olen minäkin, mutta hänen kykynsä perustella näkökulmiaan ja kantojaan on mielestäni kerrassaan loistava. Tässä suhteessa hän lyö Kamala Harrisin näin viattoman sivustakatsojan näkökulmasta 9-1 ja varmaan kiihkeimpien demokraattienkin mielestä 4-3.

Tässä muutamia Owensin julkituomia kantoja:

  1. Tilastojen mukaan USA poliisi pidätystilanteessa ampuu useammin valkoihoista kuin mustaa.
  2. Poliisin käsissä kuollut George Floyd ei ollut pyhimys, joksi vasemmistolainen media ja Joe Biden hänet leimasivat, vaan narkkari ja paatunut rikollinen, joka on pitänyt pistoolia vasten raskaana olevan naisen vatsaa ryöstötilanteessa. Ylipäätään mustien leimaaminen viattomiksi uhreiksi täysin riippumatta mitä he todellisuudessa ovat, on Owensin mielestään rasistinen ilmiö.
  3. Owens on kritisoinut voimakkaasti Black Lives Matter-liikettä rasistiseksi ja väkivaltaan kehottavaksi. Owens on todennut, että liikkeen johto on marxilainen (tämän he ovat itsekin myöntäneet) ja liikkeen tavoite on kylvää sekasortoa ja hajottaa USA:n yhteiskuntajärjestys.

Miksi sitten tarjoan juuri Owensia tähän virkaan? No, ensinnäkin ajatus, että Harris ja Owens kohtaisivat televisioväittelyssä on mielestäni todella herkullinen, vaikka se ehkä antaisi saman vaikutelman kuin kuviteltu jääkiekko-ottelu Saudi-Arabia vastaan Kanada. Toiseksi: Candace Owens on ilmaissut halukkuutensa toimeen ja ainakin hän on vuosi pari sitten väittänyt, että Trump on luvannut harkita asiaa.
Yksi asia tosin tässä arveluttaa: Se, että on Trumpia älykkäämpi ja terävämpi, ei ihan valtavasti vaadi, mutta Owens on näiden asioiden suhteen yksinkertaisesti valovuosia Trumpia edellä. Tämä voi hyvinkin arveluttaa Trumpin persoonaa. Toisaalta Owens on niin älykäs, että hän osaisi todennäköisesti peittää sen yhteisissä esiintymisissä.

 

 

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu