Ehkä onkin Suomelle vain hyväksi jos Keskusta jää oppositioon

Marinin tuhlarihallituksen jättimäisin  moka taloudellisessa mielessä on Molokin kita, joka nielee  nyt ja jatkossa miljardeja –  Sote-uudistus. Kalliiksi sen tekee nimenomaan Keskustan lempilapsi, aivan liian suuri määrä alueita, joiden hallinta on järkyttävän hintainen byrokraattinen himmeli. Tätä on käytännössä pakko jotenkin supistaa. Vaikeaa se on kun Soten saattaminen maaliin taisi vielä kolme vai neljäkin hallituskautta. Ja lopputulos on täyttä sutta ja sekundaa. Ja hirmuisen kallista.

Jos Keskusta olisi tullut mukaan hallitukseen, julmettua määrää Sote-alueita ei saataisi mitenkään supistettua. Suattaapi olla että jää tekemättä uudeltakin hallitukselta, mutta ehkä pakon edessä jotain sentään tehdään. Muuten rahat loppuu kertakaikkiaan.

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu