En kannata holokaustin kieltämisen kriminalisointia

Hallitus aikoo lopulta toteuttaa holokaustin kieltämisen kriminalisoinnin – EU:n toistuvan patistelunkin vuoksi.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009824140.html

Oma arvioni on, että maailmassa on vähän toista miljardia holokaustin kiistäjää. Näistä ylivoimainen enemmistö on oikeaoppisia muslimeja, jotka on äidinmaidossa opetettu vihaamaan juutalaisia. Näin on ollut jo siitä lähtien kun profeetta Muhammed pakeni Mekkasta Medinaan, alkoi karavaanirosvoksi, orjakauppiaaksi ja ennen kaikkea sotapäälliköksi. Kun Medinan juutalaiset eivät pakon edessäkään suostuneet kääntymään muslimeiksi, Muhammed sopivasti alkoi nähdä näkyjä ja Koraaniin tuli aikanaan Suuria, joissa juutalaisia nimitetään koiriksi ja apinoiksi, joita ei saa ottaa ystäviksi ja joita vastaan on taisteltava kunnes alistuvat.

Oikeaoppisten muslimien lisäksi meille relevanteissa länsimaissa on oman arvioni mukaan muutama satatuhatta säälittävää hörhöä, jotka nimittävät itseään uusnatseiksi. Näin tehdessään he häpäisevät holokaustin uhrien muistoa. Niin eri kaliiperin joukkomurhaajia aidot natsit olivat. Nykypäivänä jonkun ihmisen nimittäminen natsiksi tekee mielestäni saman holokaustin uhrien muistolle.

Joka tapauksessa tämä surkimusporukka vertautuu jengiin, joka väittää maapalloa litteäksi. Ei kukaan järjissään oleva ihminen, jolla on edes jonkinlainen yleissivistys kumpaakaan porukkaa usko. Eikä holokaustin kieltäjien julkinen esiintyminen tuo juuri ketään lisää heidän kannattajiinsa. Heidän maan alle menonsa niin saattaa jopa tehdä. Ja ennen kaikkea, tämä porukka ei kriminalisoinnilla mieltään muuta, mutta kun he menevät piiloon, he menevät piiloon myös suurelta yleisöltä ja osittain myös turvallisuudestamme vastaavilta organisaatioilta.

Henkilökohtaisesti en siis näe mitään hyvää holokaustin kieltämisen kriminalisoinnilla. Tosin se totetutuu mielipiteestäni huolimatta, enkä aio repiä ihokastani enkä ripotella tuhkaa päälleni tämän takia.

 

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu