Erdogan kyykyttää, Niinistö ja Stoltenberg nöyristelevät

Turkin presidentti Erdogan on toistuvasti esittänyt Suomelle vaatimuksia, jotka todella törkeällä tavalla puuttuvat Suomen suvereniteettiin. Hän vaatii Suomea muuttamaan lakejaan ja puuttumaan yhteen demokratian kulmakivistä: sananvapauteen. Vaatimukset muistuttavat Stalinin vaatimuksia Suomelle rauhan ehtoina.

Ja mitä tekevät Niinistö ja Stoltenberg? Kertovat, että Turkin huoliin on suhtauduttava vakavasti?!?! Suomen on siis suhtauduttava vakavasti vaatimuksiin muuttaa Suomen lakeja ja rajoittaa sananvapautta. Tämä nöyristely tuo mieleen liki Ranskan nöyristelyn natseille – molemmilla herroilla on kieli ruskeana kun nuolevat Ergodanin saapasta.

Oletan, että jos / kun Turkki pyrkii miehittämään Rhodoksen ja muut Kreikalle kuuluvat Egean meren saaret, se vaatii Suomelta apua ja Suomi tottelee? Ai niin, se vastapuoli on myös Nato-maa. Ehdottomasti kannatan Suomen liittymistä tällaiseen liittoon. Turva on taattu.

 

0
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu