EU:n suhde geenimuunteluun on kuin ”rokotekriittisten” foliohattujen suhde koronarokotteeseen

Oikeastaan kaikki nykyiset viljelykasvimme ovat geenimuuntelun tulosta. Suurin osa näistä kasveista kehitettiin Hedelmällisen Puolikuun alueella vuosien 11 000 – 8 000 eaa. aikana.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hedelm%C3%A4llinen_puolikuu

Ilman geenimuuntelua, ihmiskuntaa olisi kohdannut valtava nälänhätä. Geenimuuntelun ”isä” Norman Borlaug sai Nobelin rauhanpalkinnon (!?) työstään ”vihreän vallankumouksen” aikaansaamiseksi. Ihmiskunta pelastui joukkonälänhädältä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Norman_Borlaug

Kasvien geenejä on siis muunneltu yli 10 000 vuotta. Toki nykyinen geeniteknologia eroaa ratkaisevasti Borlauginkin käyttämästä teknologiasta, mutta nykyaikainen geenimuuntelu alkoi jo 1970-luvulla. EU jostakin syystä suhtautuu asiaan hysteerisesti ja on kieltänyt kaiken geenimuuntelun käytön ruoanvalmistuksessa. Asenne muistuttaa erehdyttävästi salaliittoteoreetikko-foliohattujen asennetta Covid-rokotteisiin. ”Ei ole tutkittua tietoa, parasta odotella 10 -20 vuotta.” Samalla nämä foliohatut estävät yhteiskuntien paluun normaaliin, tukkivat sairaalat jolloin muita sairauksia jää hoitamatta. Tämä kaikki perustuslaillisten oikeuksien nimissä. Vähintään erikoinen tulkinta perustuslaillisista oikeuksista.

Samoin perustein EU:sta on tulossa geeniteknologian ulkomuseo.

Helsingin Sanomat tarttui aiheeseen tuoreessa artikkelissa.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008324228.html

 

+7
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu