Internet tuhoaa islamin?

Islamin opin mukaan Koraani on ollut olemassa ikuisesti ja on kaikkivaltiaan ja erehtymättömän  jumalan (allah) sanelema suoraan ihmisille.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Koraani

Internetissä onkin useita videoita, joissa kerrotaan ihmeellisistä asioista, joita Koraanissa kerrotaan, mutta tiede vasta yli 1000 vuotta myöhemmin olisi todennut oikeaksi. Tässä yksi esimerkki:
https://www.youtube.com/watch?v=uwSxSemmdDE
Videon otsikko on 10 surprising scientific miracles in quran. Jo otsikko kertoo mistä on kyse. Tieteellinen ihme? Oletko kuullut tai lukenut sellaisesta?

Allahin profeetta Muhammed on taas erehtymätön, täydellinen ihminen, jonka sanat ja teot ovat ohjenuora kaikille ihmisille.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Muhammed
Muhammedin teoista ja sanoista kerrotaan handitheissa joista arvostetuimmat ovat Shahih al Bukharin ja hänen oppilaansa Shahih Muslimin kirjaamat hadithit.

Tämä näyttää tietysti hienolta. Islamilla on vain kaksi gigaluokan ongelmaa: 1) Se mitä Koraanissa kirjoitetaan ja 2) mitä haditheissa Muhammedista kerrotaan. Ja Koraani löytyy internetistä käännettynä usealle kielelle. Samoin hadithit löytyvät arabian lisäksi ainakin englanniksi käännettyinä.

Jos on täyttänyt mielensä lapsuudesta asti juutalaisvihalla, Suura 5:51 ei ehkä tunnu pahalta:
Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, – he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.
https://www.islamopas.com/koraani/005.htm

Mutta miten suura 2:191 on sovitettavissa rauhan uskonnon ohjenuoraksi:
Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkottakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha.
https://www.islamopas.com/koraani/002.htm

Koraani hyväksyy lapsiin kohdistuvan seksin:
Suura 65:4: Niille vaimoistanne, joiden kuukautiset ovat keskeytyneet, tai jos olette tästä epävarmoja, olkoon koekautensa, kolme kuukautta, samoin niille, joille kuukautiset eivät ole alkaneet.
https://www.islamopas.com/koraani/065.htm

Vieläkin ongelmallisemmaksi menee, kun kaikkitietävällä  allahilla ei tunnu olevan alkeellisintakaan ymmärrystä astronomiasta – edes omasta aurinkokunnasta.
Suura 67:5 Olemmehan koristanut koko alimman taivaan valoilla, joista on tullut aseita paholaisia vastaan
https://www.islamopas.com/koraani/067.htm

Suura 18: 85-86 : Hän eteni yhtä suuntaa, kunnes saapui sinne, missä aurinko laskee, ja näki sen laskevan kuumaan lähteeseen https://www.islamopas.com/koraani/018.htm
Yksi englanninkielinen  käännös on kuuman lähteen sijasta  ”muddy spring” – tosin englannin kieliseen versioon on lisätty ”as if” jota ei alkuperäisessä tekstissä eikä suomennoksessa ole.

Koraanin oppien mukaan, Muhammed meni naimisiin ystävänsä kuusivuotiaan tyttären kanssa ja yhtyi häneen kun hän oli yhdeksän:
Shahih al-Bukhari 5:58:236:
Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ’Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old.
https://www.sahih-bukhari.com/Pages/Bukhari_5_58.php

Sahih Bukhari 8:73:151
Narrated by ’Aisha
I used to play with the dolls in the presence of the Prophet, and my girl friends also used to play with me. When Allah’s Apostle used to enter (my dwelling place) they used to hide themselves, but the Prophet would call them to join and play with me
https://www.sahih-bukhari.com/Pages/Bukhari_8_73.php

Youtubessa on useita vloggaajia, jotka  kertovat islamin opista, historiasta ja Muhammedista. Ainakin kahden löytämäni vloggaajan tausta on, että ovat olleet hartaita muslimeja, mutta kun ovat tutkineet Koraania ja haditheja ovat kääntyneet pois Islamista. He kehottavatkin kaikkia muslimeja lukemaan Koraania ja haditheja – heidän mukaansa se on varmin tapa päätyä hylkäämään Islamin oppi.

Julkisuudessa ahkeraan esiintyvät muslimit ovat tottuneet siihen, että kristityt ja ateistit eivät tiedä islamin opeista eikä Muhammedista juuri mitään ja niinpä heitä  on viety keskusteluissa kuin litran mittaa. Nyt nämä julkimuslimit ovat muutaman kerran erehtyneet väittelyyn henkilön kanssa joka tietääkin perusteellisesti mitä islam ideologiana sisältää. Tuloksena näistä väittelyistä on kuvaannollinen verilöyly, kun islamin puolustajalla ei ole ainuttakaan argumenttia puolellaan.  Vastapuoli kun ei perusta väitteitään neutraalille historiantutkimukselle, vaan muslimien omille tärkeimmille lähteille.
Tässä yksi – turhan pitkä ja pitkäveteinenkin väittely kun islamin puolustaja ei voi kuin haukkua alatyylisesti vastustajaa ja jankuttaa
https://www.youtube.com/watch?v=qEg-lriEIv4

Kääntyminen islamista onkin kiihtynyt valtavasti niin länsimaissa kuin muslimienemmistöisissäkin maissa. Sosiaalinen paine on vain yhteisössä valtava pysyä muslimina – onhan rangaistuksena kuolemantuomio Koraanin mukaan, joten todellisia lukuja ei voi kuin arvailla. Toiveikkaimmat väittävät että yli puolet muslimeista on jo jättänyt islamin. Tuskin. Mutta kyseessähän on pakotettu oppi ja ideologia kommunismin tapaan.

Ehkä kohtalokin on sama kuin kommunismilla – joutuminen historian roskakoriin?

LassiLappalainen

Aatemaailmaltani olen sitoutunut. Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia. Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu