Islamin hyödylliset idiootit

 

1. Muhammed Ali
Maailman historian ylivoimaisesti hyödyllisin Islamin idiootti on nyrkkeilylegenda Muhammed Ali, alkuperäiseltä nimeltään Cassius Clay. Nimensä hän sai merkittävältä ihmisoikeustaistelijalta ja orjuuden vastustajalta Cassius Marcellus Clay.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cassius_Marcellus_Clay_(politician)

Tämän nimen Cassius vaihtoi profeetta Muhammedin mukaiseksi. Muhammedin toimintaan linkittämäni sivut ovat Islamin arvostetuimmista haditheista, tärkeimpinä Sahih al-Bukhar ja Sahih Musli. Hadithit ovat kertomuksia profeetta Muhammedin teoista ja puheista ja ne muodostavat Sunnan, elämäntavan jota Muhammed, Islamin mukaan synnitön ja täydellinen ihminen vietti. Tämä elämäntapa on esimerkki kaikille muslimeille ikuisesti.

Muhammed oli orjakauppias ja orjan omistaja:
https://sunnah.com/nasai:4184 ”The Prophet said: ’Sell him to me,’ and he bought him for two black slaves.”

Muhammed ei arvostanut mustia ylipäätään eikä varsinkaan mustia orjia:
https://sunnah.com/bukhari:7142 ”Allah’s Messenger (ﷺ) said, ”You should listen to and obey, your ruler even if he was an Ethiopian (black) slave whose head looks like a raisin.”

Yhdysvaltoihin tuotiin arviolta alle puoli miljoonaa mustaa orjaa. https://www.pbs.org/wnet/african-americans-many-rivers-to-cross/history/how-many-slaves-landed-in-the-us/

Orjakauppa Afrikasta muslimimaihin kesti yli 1200 vuotta ja luonnollisesti vain summittaisia arvioita voidaan tehdä. Suurin löytämäni arvio on 17 miljoonaa:
https://www.dw.com/en/east-africas-forgotten-slave-trade/a-50126759
Joka tapauksessa puhutaan varmasti yli 10 miljoonasta orjasta.

Yhdysvallat lopetti orjuuden virallisesti 1865. Viimeisimpinä muslimimaat, Ottomaanien valtakunta 1924, Iran 1929, Saudi-Arabia ja Jemen 1962 ja viimeisenä Mauritania 2007:

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_slavery_in_the_Muslim_world

Cassius Clayn nimen vaihto ja uuden uskonnon valinta eivät olisi voineet mennä irvokkaammin pieleen.

2. Länsimainen ”liberaali” media
Media nielaisi Muhammed Alin koukun sellaisenaan ja ylisti häntä vuosikymmenet orjuuden vastaisesta taistelusta. Toimittajien täydellinen tietämättömyys Islamin opeista ja historiasta mahdollistivat narratiivin islamin alistetusta asemasta. Islam ei ole levinnyt muualle kuin Indonesiaan rauhanomaisesti. Professori Bill Warner https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Warner_(writer) on tutkinut Islamia ja sen historiaa 60 vuotta. Arvostelijat luonnollisesti luokittelevat hänet islamofoobikoksi. Hän on esittänyt varovaisen arvion 260 miljoona tapettua vääräuskoista Islamin vallan alla. Islam levisi valtavan nopeasti käytännössä pelkästään väkivallan avulla suureen osaa Pohjois-Afrikkaa, lähi-itää, Intiaa, Kiinaa.
Silti länsimaisessa mediassa kirkkojen polttamiset ja kristittyjen vainot muslimimaissa saavat olematonta palstatilaa, kun jokainen loukkaus muslimeja kohtaan nousee otsikoihin. Enemmän kuin todennäköisesti Kiinassa vainotaan kristittyjä siinä kuin uiguurejakin, mutta ei näistä juuri mitään kirjoiteta.

3. Länsimaiset ateistit
Itsekin lukeuduin pitkään porukkaan jonka mielestä kaikki uskonnot ovat pahasta ja näistä kahdesta valtauskonnosta, Islam on jotenkin parempi ja inhimillisempi, onhan se ressukka jotenkin alisteisessa asemassa. Tämä on yleinen käsitys länsimaisilla ateisteilla – sympatiseerataan rotuvihaa, naisten alistamista ja imperialismia korostavaa kulttia!

4.Suuri osa länsimaisista ihmisistä
Ranskalainen opettaja Samuel Paty näytti oppitunnilla Jeesuksen ja Muhammedin pilakuvia, vain Muhammedin pilakuvista pillastuttiin ja hänen päänsä katkaistiin. Kautta koko islamilaisen maailman johtajat eivät suinkaan paheksuneet sitä, että kuvien näyttäminen johti ihmisen teurastukseen, vaan pillastuttiin Muhammedin kuvien näyttämisestä. Tämäkään tapahtuma ei ole saanut keskiverto länsimaista ihmistä havahtumaan, mikä on Islamin todellinen luonne. Tyhminä lauhkeina lampaina vain todetaan että ”ei se ollut oikeaa Islamia”. Me jotka olemme tutkineet Koraania, Haditheja ja tutustuneet Islamin historiaan, tiedämme että juuri Patyn teurastus on sitä oikeaa Islamia. Onneksi suurin osa muslimeista on tapauskovaisia kuten suurin osa kristityistäkin.

+19
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu