Islamin kummallisuuksia osa 1: Aleksanteri Suuri oli muslimi ja hän näki kun aurinko laski kuumaan lähteeseen

En tiedä julkaisenko joskus osan 2 – aiheita löytyisi vaikka tusinaan – mutta otsikon osalta: kirjoitin minkä kirjoitin.

 

Koraanin suurassa 18 kerrotaan henkilöstä nimeltä Dhul al-Qarnayn (suomenkielisessä käännöksessä Kaksisarvinen, jota tuo nimi tietenkin tarkoittaa). Yleisesti islamilaisessa maailmassa uskotaan, että tämä henkilö oli Aleksanteri Suuri ja hän oli muslimi:

https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_the_Great_in_the_Quran_(Dhul_al-Qarnayn)

Siis -Aleksanteri Suuri, joka eli noin 1000 vuotta ennen kuin Muhammed sai ensimmäisen ilmestyksensä, oli muslimi?

Kun tämä, sanoisinko kardinaalihölmöys paljastui laajemmin, sille piti tietenkin keksiä selitys:

http://64.71.77.248/answering_islam/quran/contra/h004.html#:~:text=According%20to%20the%20Quran%20

Linkissä Shaahin Amiri-Sharifi (kuka lienee) vuonna 1996 kertoo, että itse asiassa Jeesus ja Mooseskin olivat muslimeita – miksi ei Aleksanteri Suuri?

 

Suurassa 18, luvussa 86 Aleksanteri näkee, kun aurinko laskee kuumaan lähteeseen:

https://quran.com/18:86?font=v1&translations=20%2C131

 

Linkkaamassani käännöksessä lukee, että ”which appeared to him to be setting in a spring of murky water”. Kun klikkaa arabiankielistä tekstiä saa käännöksen, ja tuo ”appeared to him” puuttuu siitä. Myöskään tuore suomalainen, Jaakko Hämeen-Anttilan käännös ei sisällä jälkikäteen tähän englanninkieliseen käännökseen lisättyä tekstiä, vaan selkeästi sanotaan että aurinko laski kuumaan lähteeseen:

https://www.islamopas.com/koraani/018.htm

 

Kuuluisa islamilainen saarnaaja Zakir Naik tässä videossa kertoo, että näin vain vaikutti Aleksanterista:

https://www.youtube.com/watch?v=n8R2rVgD2ok

Hän ei siis tässä videossa väitä, että Koraanissa lukisi, että näin vaikutti, vaan että se pitää tulkita niin.

 

Islamin opin mukaan Koraani on jumalan sanelema täydellinen teos, eikä siitä ole muutettu kirjaintakaan koskaan. Nyt siis pitäisi uskoa, että jumala tarkoitti muuta kuin kirjoitti? Tämähän on pahimman laatuista harha-oppia!

Naulan Zakir Naikin arkkuun lyö profeetta Muhammed itse, täydellinen, synnitön ihminen, joka ei eläessään tehnyt ainuttakaan virhettä eikä väärää tekoa. Sunan Abu Dawoodin hadithissa 3991 kerrotaan näin:

Narated By Abu Dharr : I was sitting behind the Apostle of Allah (pbuh) who was riding a donkey while the sun was setting. He asked: Do you know where it sets? I replied: Allah and his Apostle know best. He said: It sets in a spring of warm water (hamiyah).

 

http://hadithcollection.com/abudawud/abu-dawud-book-25-dialects-and-readings-of-the-quran/abu-dawud-book-025-hadith-number-3991.html

 

Miten Zakir Naik voi olla enää edes elossa? Hänhän väittää videolla, että Allah tarkoitti muuta kuin saneli ja että Muhammed on valehtelija!

Hartaalla muslimilla on siis ongelma: Laskeeko aurinko tosiaan jossakin kuumaan lähteeseen, vai onko Koraani tieteellistä hölynpölyä ja valehteleeko minun profeettani ja eikö Allah osaa sanoa mitä tarkoittaa? Loogisinta mitä tämän hölynpölyn luettuaan hartaan muslimin kannattaisi tehdä, olisi jättää Islam, mutta sehän ei ole islamilaisessa maassa elävälle muslimille mahdollista – Islamin hylkäämisestä seuraa kuolemantuomio. Ja vaikka sitä ei fyysisesti pantaisikaan täytäntöön, seurauksena olisi koko muslimiyhteisön hylkääminen.

Miten islamilainen yhteisö reagoi heidän uskontonsa uskottavuuden kyseenalaistavien  tosiasioiden esittämiseen? Kun esität tällaista, Islamin luotettavimpiin lähteisiin perustuvaa kritiikkiä, muslimiyhteisö huutaa: Olet islamofobi. Ja länsimainen media sekä muut Islamin hyödylliset idiootit yhtyvät kuoroon.

+4
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu