Islamin kummallisuuksia osa 2: 80% muslimeista ei ymmärrä Koraanin sanomaa oikein

Luulenpa, että kaikki jotka vaivautuvat lukemaan tämän blogin, ovat kuulleet / lukeneet väitteen, että jos ei osaa arabiaa, ei voi ymmärtää Koraania oikein. Tämä perustelu heitetään lähes aina, kun muslimille esitetään Koraanin kohta, jossa on jokin epäloogisuus tai muu outous.

Onhan tälle jopa perusteita. Olen löytänyt tällaisen sivun jossa väitetään arabian kielen sisältävän peräti 12 miljoonaa sanaa https://lonet.academy/blog/learn-the-million-word-arabic-language/

Asia lienee kuitenkin vähintään ”ambiguous” – tämän listauksen mukaan arabiassa on noin 83 000 sanaa:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dictionaries_by_number_of_words

 

Yhtä kaikki tuo alkuperäinen väite joutuu omituiseen valoon, kun katsoo islamilaisen maailman omia sivuja, joissa kerrotaan kuinka moni muslimi puhuu arabiaa:

https://www.encounteringislam.org/muslim-world-facts

Vain 20% !!

Nyt joudutaan samanlaiseen ympyrän neliöimisongelmaan kuin edellisessä blogissani:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lassilappalainen/islamin-kummallisuuksia-osa-1-aleksanteri-suuri-oli-muslimi-ja-han-naki-kun-aurinko-laski-kuumaan-lahteeseen/

Jos kerran vain arabiaa äidinkielenään puhuva voi ymmärtää Koraanin oikein, silloin ylivoimainen enemmistö muslimeista on johdettu harhaan.

 

+2
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu