Iso-Britannia on saanut uuden helppoheikin pääministeriksi

Tunnustan, että joudun turvautumaan mielipiteessäni Hesarin juttuun:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009034171.html

Jutun kirjoittaja, Annamari Sipilä kuuluu mielestäni yhden parhaan toimittajan joukkoon Hesarin toimittajakunnassa. Linkkaamassani jutussa Sipilä kertoo, että uusi pääministeri Liz Truss kertoo äänestäjille mitä he haluavat kuulla. Eli verohelpotuksia ja hintojen laskua. Joopajoo.

En ole siis seurannut brittien politiikkaa niin paljon että olisin kuullut uudelta pääministeriltä kuin hänen ”avajaispuheensa”, mutta luotan Sipilän arvostelukykyyn.

BoJon horinat toivat minulle toistuvasti mieleen lapsuuteni rukkaskauppiaat eli helppoheikit Iisalmen markkinoilla 1960-luvulla.

Sen verran olen uuden pääministerin mielipiteistä lukenut, että hän lupaa jopa tiukentaa brittien suhdetta EU:hun. Eli luvassa on lisää sopimuksenrikkomisia. Ei medialta aiheet lopu jatkossakaan.

0
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu