Lisää tällaista Kepu-teatteria, kiitos

Jussi Halla-aho leimasi Kepun toiminnan venkoiluksi ja teatteriksi. Kun katsoo tämän hetkisen tiedon valossa mitä tuolla teatterilla saavutettiin, sanoisin että lisää tällaista teatteria, kiitos.

Näyttää siis siltä, että Keskusta pakotti muut puolueet yhdessä sovitun hallitusohjelman taakse. Vasemmisto-vihreä blokki olisi halunnut jatkaa taivaanrannan maalailua vielä parilla, kolmella miljardilla koronan jälkeistä väistämätöntä nousukautta odotellessa. Mitään konkreettista tämä blokki ei esittänyt, jolla Suomi tuohon kasvuun mukaan pääsisi. Jossakin vaiheessa esitetyt 350 miljoonan veronkorotukset eivät ainakaan olisi edesauttaneet. Tosin veronkorotuksia on jollakin aikavälillä väistämättä edessä nousseen velkataakan vuoksi, mutta ilmeisesti nyt tuo velkataakka ei ihan tolkuttomasti nouse – paitsi tietysti  EU elvytyspaketin myötä.

Tämän verran  nyt kun tätä kirjoitan, tiedetään: Menokehys vuonna 2023 ylitetään vain sen verran kuin etukäteen sovittiin. Marin totesi että ”myös maltillisia sopeutustoimia” on tulossa. Tämä mitä ilmeisimmin tarkoittaa, että myös kovia, työllisyyteen vaikuttavia toimia on sovittu.

Kohta ollaan viisaampia.

+2
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu