Marin ei usko yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa

Pääministeri Marin totesi tuoreesti, että demareilla ei ole paljon yhteistä perussuomalaisten kanssa. Vähintään yhtä nihkeästi kommentoi Purra valintansa jälkeen mahdollista yhteistyötä demarien kanssa. Marinista poiketen Purra korosti, että yhteistä on paljonkin, mutta nykyisten demarien kanssa hän ei näe yhteistyön mahdollisuuksia.

Henkilökohtaisesti minun on vaikea uskoa, että Orpon johtama Kokoomuskaan lähtisi samaan hallitukseen Marinin johtamien demarien kanssa.

Politiikasta tavataan tai tavattiin sanoa, että asiat riitelevät, ihmiset eivät.  Näkisin, että nyt tässä riitelevät nimenomaan ihmiset ja heidän vetämänsä politiikka. Marinin demarit ovat reilusti enemmän vasemmalla kuin Lipposen demarit olivat kun lamaa nujerrettiin.

Mielestäni Marinin johtamilla demareilla ei ole mahdollisuutta päästä samaan hallitukseen sen enempää Kokoomuksen kuin Perussuomalaistenkaan kanssa. No, juuri nyt ei ole tarvettakaan. Katsotaan seuraavat vaalit ja sitten nähdään, onko senkään jälkeen.

+2
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu