Marinin ja Jeesuksen urat yhteneväisiä?

Jeesus hyvin todennäköisesti kuoli suurin piirtein saman ikäisenä kuin pääministeri Marin on nyt. Uratkin alkavat näyttää yhteneväisiltä: Nopeasti nuorella iällä messiaaksi ja ura päättyy ristiinnaulitsemiseen.

Marinin aloittaessa suomalainen totuusmedia suhtautui Mariniin suorastaan palvovasti muun läntisen totuusmedian tapaan. Iltalehti toksisine kolumnistisetämiehineen oli ainoa pieni poikkeus. Kun paljastui, että Marin oli pyytänyt Mikael Jungeria haukkumaan häntä lisätäkseen suosiotaan epäsuositun Jungerin kustannuksella, vain Iltalehti mainitsi asiasta. Muu totuusmedia oli häveliäästi hiljaa.

Nyt näyttää tuuli kääntyneen. Marinin tekemisiä, tekemättä jättämisiä ja sanomisia retostellaan ja jopa vääristellään totuusmediassa. Tällaista median harjoittamaa ja erittäin tehokkaaksi osoittautunutta kansalaisten aivopesuahan harjoitettiin vain vääräoppisen Sipilän suhteen.

Liberaalin (Liberaali nykymääritelmän mukaan tarkoittaa, että suvaitaan vain omien mielipiteiden kanssa sopusoinnussa olevia mielipiteitä. Jos tosiasiat eivät näitä mielipiteitä tue, sen ikävämpi tosiasioille) median lippulaiva, Helsingin Sanomatkin arvioi Marinin kärsineen imagotappion tuoreen dokumentin kohtauksesta. Tässä Marin saapuu Yleen haastateltavaksi ja käyttäytyy monien mielestä tylysti vastaanottajaa kohtaan. Ei tarvita kummoista ihmistuntemusta ymmärtääkseen, että Marin vaikutti poissaolevalta ja keskittyneeltä tulevan haastattelun edellä. Toki kokenut ja asiansa osaava haastateltava olisi varmaan pystynyt ottamaan rennommin ja huomioimaan vastaanottajan. Henkilökohtaisesti en Marinia tuossa tilanteessa silti tylyksi tituleeraisi.

Ihan uusille kierroksille mentiin eilen, kun oppositio tenttasi hallitusta Nesteen jalostamon päätymisestä Rotterdamiin. Marin EI todennut että siirto olisi osa vihreää siirtymää, kuten Halla-aho kommenttia edeltävässä kysymyksessään kekseliäästi muotoili. Marin totesi että ko. jalostamo on osa vihreää siirtymää ja valitettavasti se meni Rotterdamiin.

Iltalehden lisäksi maikkarinkin toimittaja ihan uutislähetyksessä väitti Marinin kuitenkin sanoneen, että jalostamon meno Rotterdamiin olisi osa vihreää siirtymää.

Mitä seuraavaksi?

+2
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu