Muhammed vs Jeesus

Meissä ateistipiireissä vallitsee hyvin yleisenä mielipiteenä, että islam ja kristinusko ovat suurin piirtein samoja uskontoja. Ja vielä sellaisella tvistillä että islam on fingerporin inhimillisempi ja jotenkin se ja sen kannattajat uhreja. Islamin historiaa ja oppia tuntevan näkökulmasta tämä käsitys on jopa kajahtaneempi kuin Trumpin sekopäisimmät höpinät.

Valitettavasti tämä asenne aiheuttaa sen, että länsimaissa sekulaarit, ateistit, liberaalit, suvaitsevaiset, minä itse kukin haluaa itseään pitää, ovat enemmän tai vähemmän islamin hyödyllisiä idiootteja. Aina kun tapahtuu terroriteko islamin nimissä, ilmestyy jostakin puskasta henkilö väittämään että sillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.  Tuon väitteen uskottavuus ja usko tähän kulloiseenkin islamin ”auktoriteettiin”on kärsimässä pahasta inflaatiosta  ehkä jopa sitkeimpien islamin hyödyllisen idioottien joukossa.

Profeetta Muhammed oli islamin mukaan täydellinen ihminen. Kaikki mitä hän teki ja sanoi, on mallina ihmisille kaikkina aikoina. Siksi Muhammedin tekoja ei voi peilata aikansa moraaliin vaan ne ovat ikuisia malleja. Muslimit jopa rukoilevat Muhammedia. Näin ollen, vaikka kristittyjen Jeesus onkin heidän mukaansa jumala kun taas Muhammed muslimien mielestä ihminen, näiden kahden ihmisen sanomiset ja teot ovat mielestäni vertailukelpoisia. Se mitä jatkossa kerron Muhammedin teoista ja sanoista löytyy hänen elämästään kertovista haditheista. En ala niitä tähän linkkaamaan. Suurimman osan olen linkannut aiemmissa islamia koskevissa blogeissani.

Orjakauppias? – Muhammed kyllä, Jeesus ei

Orjan omistaja? – Muhammed kyllä, Jeesus ei

Karavaanirosvo? – Muhammed kyllä, Jeesus ei

Halveksi mustia ja nimitti heitä rusinapäiksi? – Muhammed kyllä, Jeesus ei

Kertoi käyneensä helvetissä ja nähneensä siellä paljon enemmän naisia kuin miehiä. Syyksi selitti naisten huonomman moraalin ja heikomman älyn? – Muhammed kyllä, Jeesus ei

Vaati ja sai veljensä vastustelusta huolimatta veljensä kuusivuotiaan tyttären vaimokseen?  – Muhammed kyllä, Jeesus ei. Totuuden nimissä on kerrottava että Muhammedin veli ei ollut hänen biologinen veljensä vaan he olivat niin läheisiä että kutsuivat toisiaan veljiksi. Veli selvästi vierasti pikku tyttönsä antamista vaimoksi vanhalle miehelle, mutta Muhammed vetosi siihen että vaikka he ovat veljiä, heidän isä ja äiti eivät ole samoja. Näin ollen veljen oli taivuttava suuren profeetan himon edessä ja annettava Aisha tyttönen, joka vielä leikki nukeilla, vaimoksi mahtavalle Muhammedille.

Vaati kannattajiaan raiskaamaan tapettujen ja vangittujen vääräuskoisten miesten vaimot tekoa pöyristyttävänä pitävien kannattajien vastusteluista huolimatta? – Muhammed kyllä, Jeesus ei

Kehotti kannattajiaan tekemään kaikki kansat oppinsa kannattajiksi? – Muhammed ei, Jeesus kyllä

Vaati seuraajiaan alistamaan oppinsa alle koko maailman? – Muhammed kyllä, Jeesus ei.

Tässä muutama esimerkki uskontojensa perustajien tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Jos tämän listan perusteella ei näe näissä kahdessa opissa mitään eroa, en voi auttaa.

 

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu