Peräti 3% päivittäisistä kuolemista johtuu koronasta maailmassa

Worldometers.info kertoo että tänä vuonna on kuollut toistaiseksi noin 23 miljoonaa ihmistä.

https://www.worldometers.info/

Suurin yksittäinen kuolinsyy on nälkä. Vajaa 4,4 miljoona nälkään kuollutta tänä vuonna. Toisena on syöpä, 3,2 miljoonaa kuollutta tänä vuonna. Yksilöimätön ”alle 5-vuotiaina kuolleet” on kolmantena vajaa 3 miljoonaa lasta tänä vuonna. Korona on sijalla ”siellä jossain” 333 000 kuollutta. Noin 1,4% tänä vuonna kuolleista on kuollut koronaan.

Keskimäärin joka päivä kuolee noin 150 000 ihmistä  – osa mitä hirveämpiin tauteihin, myös lapsena. Nyt näyttää ”vakioituneen”  vajaa 5000 koronaan kuollutta per päivä. Tämä tarkoittaa että 3% kuolleista kuolee nyt koronaan per päivä.  Nyt ollaan siis tilanteessa, jossa ”pandemia” on kestänyt neljä kuluneesta vajaasta viidestä kuukaudesta tänä vuonna. Ei taida olla edelleenkään viiden yleisimmän kuolinsyyn joukossa. Ja  tämän takia suljetaan maailma tavalla jota ei ole tehty edes maailmansotien aikana? Millä seurauksilla?

LassiLappalainen

Aatemaailmaltani olen sitoutunut. Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia. Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu