Perussuomalaisten puoluekokous 2017 ei ollut vallankaappaus

Jatketaan persuilua kun alkuun päästiin. 2017 Perussuomalaisten puoluekokous toi yllätyksen. Valituksi tuli H-aho ”puolue-eliitin” suosikin, Sampo Terhon sijaan.

Tuolloin totuusmedia kirjoitti H-ahon kannattajien masinoimasta vallankaappauksesta. Tätä narratiivia hellii tuoreessa Yle-uutisessa politiikan tutkija Emilia Palonen:

https://yle.fi/uutiset/3-11992923

Kannattaisikohan tutkija Palosen(kin) tutustua kylmiin numeroihin. Puolueesta irronnut Sininen tulevaisuus keräsi suurimmillaan noin 1,5 % kannatuksen, kunnes sitä ei erikseen edes mainittu vaan kannattajat siirrettiin osastoon ”muut”. Puolueen kannatus ei suinkaan vaihdoksen jälkeen pienentynyt vaan suorastaan alkoi kasvaa. Mitenkään muuten noita numeroita ei voi tulkita kuin että demokraattisen prosessin jälkeen voittaja oli enemmistön ehdokas.

Lähinnä surkuhupaisalta kuulostaa Palosen juttu Hommaforumin masinoimista bussikuljetuksista. Muutamalla bussilastillisella ei ollut mitään merkitystä, jos niitä edes oli.

+2
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu