Purra pohtii – pitäisikö uskoa?

Eilen Jussi Halla-aho ilmoitti vetäytyvänsä Perussuomalaisten puheenjohtajan tehtävästä. Samalla hän kertoi – vuoden takaisen ennustukseni mukaan  (en voi mitään että tätä vielä hehkutan) – että päätös on jo vuoden vanha ja se on ollut lähipiirin tiedossa koko tämän ajan.

Nyt sitten vahvin seuraajaehdokas Riikka Purra pohtii, asettuuko ehdolle?! Siis vuosi sen jälkeen kun hänelle on kaiken järjen mukana kerrottu tuleva tilanne. Vahvin vastaehdokas Ville Tavio ”on asettunut tukemaan” Purraa.

Uskoo ken haluaa, minä en.

Eiköhän päätös ole tehty jo vuosi sitten. Perussuomalaisten puheenjohtajavaali alkaa muistuttaa Vihreiden, Demareiden ja oikeastaan Keskustankin vastaavia: Ohisalo ja Marin valittiin yksimielisesti ilman vastaehdokkaita. Kaikille oli selvää, että Saarikko on puoluejohdon suosikki Keskustan vaaleissa.

Hohhoijaa.

0
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu