RKP vaatii 0,7 miljardia euroa lisää diktaattoreiden sveitsiläisille pankkitileille

RKP tuoreesti ilmoittaa, että se vaatii Suomen nostavan kehitysaputavoitteensa 0,7%:iin Suomen bruttokansantulosta. Vuodelle 2023 on budjetoitu kehitysapua 1 117 miljoonaa euroa ja tämä on arviolta 0,42% Suomen bruttokansantulosta.

https://um.fi/suomen-kehitysyhteistyon-maararahat

Jos hallitus tekee mitä RKP vaatii, kehitysapu pitää nostaa noin 1,8 miljardiin euroon. Tämä tietysti pitäisi kattaa velanotolla suomalaisten veronmaksajien piikkiin. Kun jo nykyinen kehitysapu sisältää huomattavan osan täysin tyhjäkäyntikohteita, 700 miljoonan nosto menisi käytännössä juuri sinne mihin otsikkoni osoittaa. Ja tämä siis samaan aikaan kun hallituksen pitää säästää vanhuksilta, sairailta ja työttömiltä. Missä todellisuudessa RKP:n Henriksson oikein elää?

Suomen poliittiseen kulttuuriin on tällä vuosituhannella sopinut huonosti, tai siis ei ollenkaan, vähemmistöhallitukset. Niistä ei ole oikein vakavissaan edes keskusteltu. Ehkä nyt pitäisi?

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu