Ruotsi ei ole päässyt Naton jäseneksi koska pitää kiinni länsimaisen demokratian ydinarvoista

Ruotsin tie Natoon on tyssännyt kahden jäsenmaan kielteisen suhtautumisen vuoksi. Nämä molemmat ovat demokratian irvikuvia.  Unkarin johto on todennut, että Ukraina ei ole oikea valtio. Turkki vainoaa ja murhaa yhtä maansa vähemmistöä ja käy harrastamassa tätä naapurimaissaankin. Samainen Turkki on ostanut asejärjestelmän Venäjältä.  Erdogan on tuominnut Ruotsin hallituksen  siksi, että yksi vissiin tanskalainen höyrypää poltti julkisella paikalla koraanin Ruotsissa. Tämä  näkemys osoittaa, että kyseinen henkilö ei ymmärrä länsimaiden tärkeimmistä arvoista, sanavapaus, uskonnonvapaus, demokratia ja vallan kolmijako yhtään mitään.

Ruotsi onkin pitänyt tiukasti kiinni kansalaisten oikeudesta sanan- ja uskonnonvapauteen. Lisäksi on huomattava, että Ruotsin valtiojohto on hyvin ryhdikkäästi kieltäytynyt mielistelemästä kummankaan maan diktaatorisia johtajia. Toisin Suomessa. Suomen pääministeri ja varsinkin presidentti nuolivat Erdoganin saapasta ennen Natoon hyväksymistämme sellaisella innolla, että molemmilla on vieläkin kieli ruskeana. Myös Suomen poliisi ilmoittautui talkoisiin. Se poisti Erdoganin nuken mielenosoituksesta, jotta vältettiin kunnianloukkaus. Eihän Erdoganilla ole kunniaa mitä loukata!

Olen poksautellut kuohuvaa viime aikoina välillä turhankin runsaasti. Kertaakaan en kuitenkaan sen kunniaksi että pääsimme tähän mainioon yhteisöön jäseniksi. Enkä poksauta niin kauan kuin noiden kahden  maan poliittinen järjestelmä ja johto ovat tuossa jamassa kuin ovat.

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu