Saksassa ei ole poliittisia lakkoja – vaikka Hesari niin väittää

Hesarin toimittaja Hanna Mahlamäki on sepustanut jutun, jonka otsikossa väitetään että Saksassa on poliittisia lakkoja:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000010275420.html

Kuitenkin itse jutussa kerrotaan, että lakot tapahtuvat tilanteessa jossa ei ole voimassa työsopimusta. Kyse on siis täysin normaalista työsopimusväännöstä jossa käytetään lakkoa vipuvartena.

Kun toimittaja ei edes tätä perusasiaa tajua, voi kysyä, mikä on hänen ammattitaitonsa. Vai oliko asenne vain sellainen, että piti mennä mukaan ay-liikkeen ja vasemmiston valheelliseen propagandaan tosiasioista välittämättä?

Johtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä kokosi 21 kohdan listan lakkoilijoiden valheista. Toimittaja Ivan Puopolo käy listaa läpi Makkulan kanssa tällä videolla.  https://www.youtube.com/watch?v=g4AvRtcj8HI&t=472s

Vastaavasti Puopolo käy läpi SAK:n Jyrki Konolan kanssa läpi 21 myyttiä joita työnantajapuoli viljelee SAK:n mukaan valheellisesti: https://www.youtube.com/watch?v=UTW-fjsy2Gg

Puopolo jättää katsojan arvioitavaksi miten uskottavia nämä listat ovat.

Demarijohto ja 80-luvulle jääneet ay-pamput soveltavat sujuvasti tätä jo Göbbelsin ja Stalinin käyttämää kikkaa: Jos tosiasiat eivät miellytä, sen pahempi tosiasioille.

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu