Sanna Marin ja SDP:n kannatus

Taannoin ennustelin blogissani, että vaikka yleensä puheenjohtajavaihdokset eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, Marinin osalta tulee olemaan toisin. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että Marin on selkeä ja hänen viestinsä on näin ollen ymmärrettävä, toisin kuin Rinteen osalta. Rinne ei ilmeisesti itsekään aina tiennyt mitä sanomisillaan todella tarkoitti.

No, nyt on jo vissiin kaksikin gallupia julkaistu ja tutkimusaineisto on Marinin valinnan jälkeen. Harvoin voin sanoa kuten nyt: Olen todella iloinen että olin väärässä. SDP:n kannatus näyttää toistaiseksi sementoidulta eikä nousua ainakaan toistaiseksi näy.

Toisaalta lienee aiheellista huomauttaa, että Rinteen toimiessa pääministerinä SDP:n kannatus meni alas suurin piirtein samaa vauhtia kuin Kalle Palander tuli huippukunnossaan mutkamäkeä. Nyt tuo syöksy on pysähtynyt.

Tässä vaiheessa näillä gallupeilla on toki lähinnä viihdearvo, mutta leipää ja sirkushuvejahan me kansalaiset kaipaamme.

En siis millään tavalla ole nykyhallituksen linjan kannattaja. Tämä hallitus törsää sen minkä Sipilän hallitus tienasi. Ja seteleitä viskataan nuotioon tätä tahtia moninkertainen määrä siihen mitä Sipilän hallitus varantoa kartutti. Nuorisojengi hukkaa oman tulevaisuutensa.

LassiLappalainen

Aatemaailmaltani olen sitoutunut. Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu