Sosiaalipolitiikan professori Hiilamo, vihreät ja vasemmistoliiton edustajat huolissaan varkaiden toimeentulosta Helsingissä

Pummilla matkustaja varastaa matkansa rehellisesti maksavilta kanssamatkustajilta ja julkista liikennettä subventoivilta kunnan veronmaksajilta. Helsinki aikoo korottaa vuonna 2007 viimeksi päivitetyn tarkastusmaksun 80 eurosta sataan euroon. Nyt otsikon professori on huolissaan näiden varkaiden toimeentulosta. Ja odotetusti vihreiden ja vasemmistoliiton edustajat yhtyvät välittömästi kuoroon.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008364820.html

Vielä muutama vuosi sitten olisi ollut vaikea uskoa että minkään poliittisen ryhmän päättäjät tai minkään alan professori kärsisivät näin täydellisestä moraalikadosta. Nyt ei yllätä yhtään. Mahdoton tätä on edelleen hyväksyä, mutta mitä sillä on enää väliä?

+10
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu