Valehtelemisen uusi Suomen ennätys Mari Ohisalon nimiin

Jussi Halla-aho piti Suomi Areenassa eilen ehkä tärkeimmän puheensa. Se kannattaa lukea kokonaisuudessaan, ennen kuin muodostaa mielipiteensä siitä:

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-kulttuurivallankumous-on-meneillaan-sallittujen-ajatusten-putki-kaventuu-jos-vasemmistolaisilta-kysytaan-joka-puolella-on-nykyaan-natseja-vihapuhetta-ja-taantumusta/

Meneillään on todella kulttuurivallankumous Kiinan tapaan. Siellä lapset saattelivat vääriä mielipiteitä esittäneet vanhempansa leireille ja teloituskomppanioiden eteen. Nyt painostetaan yrityksiä irtisanomaan vääriä mielipiteitä esittäviä ihmisiä ja tuhoamaan heidän elämänsä.

Halla-ahon pointti puheessaan oli nimenomaan sananvapauden kaventuminen.

Ja mitä kommentoi Mari Ohisalo kepun varapuheenjohtaja Riikka Pakarisen säestämänä?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0b96a88b-2aff-4996-baee-dd7af09dc732

Syytti Halla-ahoa pyrkimyksestä rajoittaa sananvapautta? Mari Ohisalo on niin oppinut ja älykäs ihminen, että mitenkään hän ei voinut ymmärtää Halla-ahon puheen pointtia väärin mielestäni.

Ainut looginen selitys on valehtelu.

 

Lisätään vielä, että Iltalehden toimittajan Anni Tuomisen yllä linkkaamani juttu referoi Halla-ahon puhetta täysin väärin. Ydinpointti, sananvapauden rajoittaminen, puuttuu jutusta täysin.

Anni Tuominen ei kuitenkaan yllä valehtelussa mitaleille. Kun kyse on Halla-ahon sanomisista ja kirjoituksista, Tuomisen teksti on standardin mukainen.

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu