Valehtelemisen uusi Suomen ennätys Mari Ohisalon nimiin

Jussi Halla-aho piti Suomi Areenassa eilen ehkä tärkeimmän puheensa. Se kannattaa lukea kokonaisuudessaan, ennen kuin muodostaa mielipiteensä siitä:

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-kulttuurivallankumous-on-meneillaan-sallittujen-ajatusten-putki-kaventuu-jos-vasemmistolaisilta-kysytaan-joka-puolella-on-nykyaan-natseja-vihapuhetta-ja-taantumusta/

Meneillään on todella kulttuurivallankumous Kiinan tapaan. Siellä lapset saattelivat vääriä mielipiteitä esittäneet vanhempansa leireille ja teloituskomppanioiden eteen. Nyt painostetaan yrityksiä irtisanomaan vääriä mielipiteitä esittäviä ihmisiä ja tuhoamaan heidän elämänsä.

Halla-ahon pointti puheessaan oli nimenomaan sananvapauden kaventuminen.

Ja mitä kommentoi Mari Ohisalo kepun varapuheenjohtaja Riikka Pakarisen säestämänä?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0b96a88b-2aff-4996-baee-dd7af09dc732

Syytti Halla-ahoa pyrkimyksestä rajoittaa sananvapautta? Mari Ohisalo on niin oppinut ja älykäs ihminen, että mitenkään hän ei voinut ymmärtää Halla-ahon puheen pointtia väärin mielestäni.

Ainut looginen selitys on valehtelu.

 

Lisätään vielä, että Iltalehden toimittajan Anni Tuomisen yllä linkkaamani juttu referoi Halla-ahon puhetta täysin väärin. Ydinpointti, sananvapauden rajoittaminen, puuttuu jutusta täysin.

Anni Tuominen ei kuitenkaan yllä valehtelussa mitaleille. Kun kyse on Halla-ahon sanomisista ja kirjoituksista, Tuomisen teksti on standardin mukainen.

+20
LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu