Wille Rydman ja Mikko Paunio

Tuoreessa blogissaan Wille Rydman tekee odotetun ilmoituksen: Eroaa Kokoomuksesta.

https://www.willerydman.fi/blogi/2023/1/1/eroan-kokoomuksen-jsenyydest

Wille oli puolueen jäsen 20 vuotta ja ero teki luonnollisesti kipeää. Linkkaamassani blogissa Wille kuitenkin arvostelee Kokoomusta laajemminkin kuin vain puheenjohtaja Orpoa ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mykkästä. Heidän toimiaan Wille arvostelee toiseksi viimeisessä blogissaan.

https://www.willerydman.fi/blogi/2022/12/30/petteri-orpon-ja-kai-mykksen-toiminnasta

Tuoreessa blogissaan Wille väittää, että Kokoomus jo 17 vuotta sitten luopui periaatteista jotka Willeä innoittivat. Herää kysymys, mitä hittoa Wille teki tuossa puolueessa nuo 17 vuotta. Luettuani Willen blogin koskien häntä koskevia syytteitä ja lisäksi iltasanomalehden juttua jossa vakavimpia syytöksiä Willeä vastaan esittänyt nainen kertoi näkemyksiään, henkilökohtainen käsitykseni on, että Wille joutui Hesarin likasankojournalismin uhriksi. Sitä taustaa vasten varsinkin arvostelukirjoituksen puoleen johtoa vastaan ymmärtää. Sille en voi mitään, että tuoreen blogin väite Kokoomuksen moraalikadosta jo 17 vuotta sitten kalvaa poliitikko Rydmanin uskottavuutta ainakin minun silmissäni.

Rydmaniakin pitempään ”väärässä puolueessa” jaksoi vaikuttaa tälläkin alustalla aktiivinen Mikko Paunio. Hän liittyi Sosiaalidemokraattiseen puolueeseen vuonna 1979 ja erosi vasta 2021 jolloin vaihtoi Perussuomalaisiin. Kuitenkin muistini mukaan useassakin blogissaan Paunio on ollut sitä mieltä että Sosiaalidemokraatit ovat harjoittaneet Suomelle vahingollista politiikkaa jo vuosikymmenet. Tämän blogialustan syövereistä löysin tämän:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/demareille-energia-ja-teollisuus-ovat-nyt-vihollisia-ennen-oli-toisin/

Blogin mukaan sosiaalidemokraatit ovat vähintään tämän vuosituhannen harjoittaneet vahingollista vihreää politiikkaa. No, olen Mikon kanssa samaa mieltä, mutta jaksan silti ihmetellä, miksi Mikko erosi ajatusmaailmalleen täysin vieraasta puolueesta vasta 20 vuotta myöhemmin.

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu