Kyykytys

Kyykytys.

Kateudella ei ole sukupuolta, eli ei tarvita avioliittolakia, no joissain ihmisissä se niin tiukasti kiinni ilman mitään ettei sitä saa irti kirveelläkään.

Otetaan esimerkiksi ”rikkaiden” kyykytys, laskennan perusasioita on että 20% 1000 :sta eurosta on 200 €, 10 000: sta se on 2000 €, kaikkien Suomalaisten pitäisi kyllä ymmärtää että enemmän ansaiseva maksaa enemmän ja kun kaikki ei voi olla saajia, pitää olla joku joka maksaakin, miksi näitä maksajia kyykytetään ?

Sen lisäksi on progressio, siinä astuu kuvioihin mukaan tiiviisti se Kateus, minkä ihmeen takia hyväksytään ihan oikea ryöstö siinä asiassa, se progressiohan on ihan selvä ryöstö jopa niin että se ei kiinnosta pätkääkään onko rahat tienattu laillisesti vai laittomasti, ei sen väliä jos on laittomasti ansaittuja ompahan vain enempi ryöstettävää.

Halutaanko ne maksajat pois Suomesta, monet heistä ovat vielä työnantajia, moni on siirtänyt jo omistuksensa muualle ja mitä ilmeisemmin myös pienemmät työllistäjät alkavat niin tekemään.

Raha on monille niin tärkeä että se aiheuttaa kaikennäköistä, enkä tarkoita lainkaan toimeentuloa, niinsanotuissa rikkaissa on hyvin monella tavalla ja kaikissa muissakin säälittäviä ihmisiä, jos joku haluaa rahakylpyjä niin kuin Roope Ankka niin siitä vaan, itsepähän typeryytensä osoittaa.

Mikä ihme siinä on että määrätyissä piireissä toiselta pois ottaminen on niin suosittua ja välttämätöntä, kukaan ei haluaisi kenellekään lisää, eikös se niinpäin pitäisi olla että kaikki pärjäisivät tässä elämässä.

Hyvät esimerkit on olemassa miten vasemmistodiktatuuri toimii, voiko ihmisoletettu sitä haluta ?

Tutkiva journalismi ja ennenkaikkea julkisuus kunniaan, tässä huijareiden ajassa salataan kaikin mahdollisin tavoin niin ettei kukaan voi välttää huijareita, julkisuus helpottaisi porsaanreikien tukkimista, mahdollinen vallan käyttö tulisi näkyvämmäksi ja ennenkaikkea voisi varoa ettei ole sellaisten kanssa missään tekemisissä.

Nykyisin on helppoa laatia nettiin rikoksista ja käynnissä olevista jutuista samanlainen kuin negatiivinen velkarekisterikin, rekisteri nettiin josta jokainen joka haluaa voi käydä tarkistamassa haluamansa henkilön touhut.

Tämä plogi koskee vain niinsanottujen rikkaiden kyykytystä, se kyykytys sana kun näyttää olevan muotisana nykyään.

lassinpalsta
Loimaa

Vanhoihin moottoripyöriin hurahtanut ukko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu