Tulonsiirtoja

Kun vuoden luonnonvarat on tuhlattu jo elokuussa loppuvuosi on tulonsiirto tulevilta sukupolvilta.
Metsät on jossain määrin nykyisen sukupolven käytössä mutta pohjavedet, maametallit ja luonto yleensä viedään osittain tai kokonaan tulevilta sukupolvilta.
Jos tarkkoja ollaan onko ne edes meidän vaikka me tuhlataan niitä kaksin käsin vaan onko ne vakuutena veloista jotka kasvaa koko ajan ?

Tulonsiirtoihin liittyy aina monia muitakin tulonsiirtoja, puuttumatta sen enempää ”tehdään ilman avustuksia” höpinöihin, esimerkiksi tuulimyllyjen aiheuttamia kantaverkko ja muita kustannuksia maksaa nykyiset veronmaksajat mutta kuka maksaa niiden purkamisen, satojen hehtaarien ja miljoonien tonnien raudoitetut betonit ja muun infran kun niitä ennallistetaan.
Tulevat veronmaksajat ne maksaa eli siinä on myös tulonsiirto tulevilta sukupolvilta ja Suomalaisilta veronmaksajilta myös ulkomaille, yleensä veroparatiiseihin.

Me siirretään myrkkyjä putkessa paikasta toiseen joet, järvet ja meret jää tulevien sukupolvien puhdistettaviksi mikäli se ylipäänsä on mahdollista.
Eikö meitä hävetä, keinoja kaihtamatta syödään lastemme eväitä enemmän ja enemmän.
Ei viitsitä hinnoitella maapallosta otettavia aineita edes sen verran että voitaisiin siivota jälkemme.

Ilmastoasioissa ollaan tekemässä kaikenlaista mutta sellaisille asioille mitkä on faktoja ja mille selvästi voitaisiin tehdä jotain ei tehdä mitään ?

Tässä ajassa tulonsiirtoja tehdään päivittäin, myös tuet ja avustukset ovat tulonsiirtoja kokonaan.

+2
lassinpalsta
Loimaa

Vanhoihin moottoripyöriin hurahtanut ukko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu