Yritystuet

Yritystuet.

Ei kai kukaan tosissaan usko että yritystuet ja avustukset saa mitään hyvää aikaan, varsinkin jos muistaa että elämää voi olla muutenkin.
Se joissain tapauksissa laskee hintoja mutta toisaalla nostaa niitä.
Todennäköisesti kokonaisvaikutus on negatiivinen hintojen laskun suhteen, puhumattakaan niistä jälkiseurauksista mitä tuet ja avustukset aiheuttaa.

Tuet ja avustukset on politiikkaa, ne sotkee kustannuslaskelmat, laskee tuottavuutta, lisää eriarvoisuutta, vähentää yksilönvapautta, valtion ohjaus siitä kuka ja mitä ja missä kukin tekee, minkä verran saa palkkaa jos saa, vapaa tekeminen ja omillaan toimeen tuleminen on kokonaan vieras ajatus, siis sosialismin katalimmat vaikutukset.
Sen takia myös vasemmistolle se sopii hyvin, eikä tukia ja avustuksia voida vähentää vaan ne lisääntyvät koko ajan.

On muodostunut myös vakio saajia jotka saa haluamansa tuet ja avustukset, tarvitseeko tai ei, kun vain viitsivät täyttää hakemuksen

Myös koko ajan tukien ja avustusten lisääntyessä siitä on muodostunut tosi iso organisaatio ja on luonut kokonaan uuden bisnesajattelun, myydään tukia ja avustuksia eli tarjotaan koulutusta ja kaikenlaisia kursseja jonka perusteena on tuet ja avustukset, ei niinkään oppiminen, perustetaan yritys jonka toiminnan tarkoitus on toisarvoinen.

Maatalous myös esimerkkinä, olkoon vaikka ”kolsovhoosi”, ei taida olla yhtään isäntää joka voi tehdä mitä haluaa, ai anteeksi, onhan niitä kaksi.

Rahavirtoja on helppo hallita ja ohjailla kun kaikki rahat kulkee valtion kautta, ja kas kummaa varallisuus kertyy pienelle ryhmälle, 1 prosentti omistaa…………

Äänestäminen ei muuta mitään, korkeintaan hallitus purkaa tai kostaa edellisen hallituksen tekemisiä, vain omilla teoilla voit vaikuttaa, jos ostat/hankit vahvasti tuettuja tavaroita ja palveluja olet täysin rinnoin mukana lusmupolitiikassa.
Vain yksilö voi vaikuttaa, niin kauan, ilmaston, ihmisten, eläinten, elämänmuotojen, luonnon ja maapallon tuhoaminen ei vähene vaan lisääntyy kun ostat/hankit tarpeettomia ja huonolaatuisia tuotteita joiden hinta on saatu halvaksi keinoja kaihtamatta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu