Nykyajan feminismi on pelleilyä

Kääk! Kuvassa näkyvä kirja oli työpöydälläni. Voisinko tosiaan tuomita kirjan pelkästään nimen perusteella? Kyllä voisin. Olen lopun kyllästynyt nykyajan feminismiin, se on pelleilyä. Feministit ovat luoneet hirviön, jota ei hallitse enää kukaan. Ennen oli normaalia olla lukuisilla eri tavoilla nainen, nykyään keksitään uusia sukupuolia.  Aiemmin feminismi ajoi naisten oikeuksia, nykyään se on pystyttänyt vihan barrikadit, jonka kohteena on valkoinen kristitty mies. Feminismi halveksii juutalais-kristillistä kulttuuria, mutta islamilaisesta kulttuurista ollaan täysin vaiti. Tai oikeastaan jopa puolustetaan naisten oikeutta käyttää huivia, samaan aikaan kuin islamilaisissa maissa jopa miehet ovat protestina pitäneet huivia sympatiseeratakseen naisia. Ruotsalaiset feministipoliitikot pistävät huivin päähän esimerkiksi Iranin valtiovierailulla. Suomessa päiväkodissa 4-vuotiaalla tytöllä on huivi päässä, eikä kukaan kyseenalaista sitä. Mielestäni huivin tarkoitus on osoittaa naisen paikka. Onneksi sentään Tanska aikoo kieltää burkat. 

​Feministit ovat marssittamassa meitä uuteen maailmaan, jossa ei ole sananvapautta. Ammattisanat pitää vaihtaa ja kieli pitää muuttaa. Kanadan pääministeri kavahti sanaa mankind, se pitää korvata sanalla peoplekind. Paul Watson pohti videoblogissaan: "Tuleeko Guy Mansonin tilalle person personperson." Älä käytä Kanadassa väärää pronominia, koska siinä ei selittelyt auta. Se on sakot, siis ensikertalaisille, seuraavalla kerralla kalterien taakse?

 

Presidentinvaalien aikana toimittaja Haapala kritisoi Haataista. Naistoimittaja veti naiskortin esiin ja ilmoitti, että ei ollut soveliasta arvostella Haataista. Haapala kummasteli ja sanoi, että paljon kovempaa hän on Huhtasaarta lyönyt. Siihen naistoimittaja kiiruhti sanomaan, että no, kyllähän asiasta saa sanoa. Haapala jatkoi,  näköjään feministien mielestä Huhtasaari on vapaata riistaa, mutta Haatainen ei. Tarjosin Haapalalle kahvit, koska hän puhkaisi yhden kuplan. Sittemmin Haapala vertasi minua Mussoliniin käyttäen jutussaan kotialbumikuviani, jossa olen vauvana isäni kanssa, lisäksi yhdessä kuvassa oli edesmennyt rakas koirani, sen jälkeen olen tervehtinyt häntä vähän hillitymmin. On kai turha pyyntö, mutta esitän sen silti: "Toimittajat seuraavan kerran, kun vertaatte minua johonkin hirmuhallitsijaan, käyttäkää minusta niitä muuten vaan omituisia kuvia, joita media on pullollaan." ​Kaikkihan sen tietävät, että Haapalan kynästä irtoavat jutut ovat peräisin Heinäluoman tietotoimistosta. Aika monella toimittajalla on joku luottopoliitikko, joka laulaa. 

​Katsokaa, katsokaa! Huutavat feministit, jälleen Huhtasaari uskalsi tuoda esiin islamilaisen kulttuurin leviämisen todisteita täysistunnossa. Toin esiin Ruotsissa tapahtuneen oikeuden päätöksen, jossa tuomio perustui sharia-lakiin. Muslimies vapautettiin vaimonsa pahoinpitelystä, koska sharia-lain mukaan naisen olisi pitänyt pitänyt hoitaa asia suvun kesken, eikä mennä poliisille. Rakkaus- ja feministipuolue demarit ärähtivät täysistunnossa, eivät suinkaan siksi, että olisivat olleet huolissaan islamilaisen kulttuurin leviämisestä Pohjoismaissa , vaan siksi, että Huhtasaari pilaa poliittisen kulttuurin puheillaan 😉 Kiellettyjä sanoja ja aiheita tulee koko ajan lisää, eli vihapuhepoliiseille riittää töitä. 

​Politiikassa on muotia vaatia poliitikkoja irtisanoutumaan milloin mistäkin, nyt on mennyt tovi, eikä kukaan ole vaatinut minua irtisanoutumaan mistään. Teen sen nyt pyytämättä, irtisanoudun feminismistä once and for all. 

​Suomi takaisin kohti terveempää tasa-arvoa. 

​PS: Tällä kertaa en käyttänyt sanaa islamisaatio, koska se olisi ollut niin "järkyttävää" ja "vaarallista". 

https://yle.fi/uutiset/3-9823551

 

0
LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu