Character assassination – Henkilökuvan lokaaminen

Pitkään jatkunut henkilökuvani tarkoituksenmukainen lokaaminen jatkuu. Ihminen luo mediassa olleiden tietojen perusteella mielikuvia henkilöistä ja kuva täydentyy omassa päässä, lisättynä omat ennakkoluulot. Meistä kukaan ei ole ennakkoluuloista vapaa.  Toimittajilla on oikeus kirjoittaa omia mielipiteitään julkisuuden henkilöistä, onhan minuakin verrattu Mussoliniin. Trumpia on kutsuttu "hulluksi, valehtelijaksi, laittomaksi, Venäjä-trolliksi…" Kyse ei ole vain siitä mitä kirjoitetaan, vaan ennenkaikkea miten. Haastatteluissakin moite usein leivotaan jo kysymyksen sisään. 

 

Fraasi character assassination eli "hahmomurha" (jos joku keksii paremman käännöksen, niin saa kertoa) tuli suosituksi 1930. 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Character_assassination

 

Gradukohu päällä, ainahan minusta on joku kohu meneillään. Minua nyt paalutetaan vilpilliseksi ihmiseksi. Ihminen on luonteenpiirteidensä kokonaisuus. Vilpillinen persoona en ole. Olen suurpiirteinen. Pedantti en ole. 

Gradua tehdessäni en varmasti ole toiminut vilpillisillä tarkoitusperillä. Olen pyrkinyt toimimaan silloisten saamieni viittausohjeiden mukaisesti, ja luottanut että viimeistään esitarkastuksessa olisi ilmennyt, jos siinä on merkittäviä puutteita tai muuta tarkennettavaa. Tein kiireellä, eikä kunnianhimoni ollut korkealla. 

 

Isken nyt vastapalloon ja julkaisen työtodistukseni, jonka olen saanut Mikronesiasta. Olin silloin 21-vuotias. 

 

PS: Markku Huusko, harkitsen vastineen kirjoittamista tekstiisi "EU pani persuuntuneen Suomen kuriin" . Sen verran sanon nyt, että EU:n suunta on tämä: "Kohta ette enää päätä edes siitä, mistä nyt päätätte." EU:ssa (Brysslissä?) on kuulemma joku oikeusvaltio? joka jatkossa haluaa sanella, ja kiristää rahalla, jos emme taivu.
Mukavaa kevättä.  

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255166-eu-pani-persuuntunee…

Lisätty myöhemmin. Yle kieltäytyy luovuttamasta "selvitystä", joka "paljastaa" graduni puutteet. Miten tällaisia väitteitä vastaan voi puolustautua, omituista meininkiä. 

Vaikka viime ke sain seuraavan sähköpostin Yleltä: ”Pyytäisimme tästä asiasta kommentin edustajalta ennen kuin juttu julkaistaan. Kerromme mielellämme lisää ja avaamme jutun sisältöä tarkasti, jos pystytte ottamaan meihin yhteyttä.”

Varatuomari Leena Meri sanoi minulle: "Yle on jo poliisi, syyttäjä ja tuomioistuin samassa puljussa ja ilman että antavat syytetylle selvitystään."

LauraHuhtasaari

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen. Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. <a href="http://www.laurahuhtasaari.com" title="http://www.laurahuhtasaari.com">http://www.laurahuhtasaari.com</a> Mottoja: "Arguing with a fool proves there are two." "Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu