Valtamedia on säälittävä

Valtamedialla on sama agenda kuin muilla puolueilla: pitää rajat auki. Siksi näet uutisia yksittäisestä surullisesta lapsesta Meksikon ja Yhdysvaltain rajalla, koska "orange man bad" ei salli lasten tulla. Todellista journalismia olisi kertoa, että Yhdysvalloissa maahantuloon tarvitaan lupa. Laillisen prosessin kautta myös lapset pääsevät Yhdysvaltoihin. 

Suomessa on paljastunut lapsiin kohdistunut raiskaussuma. Ensin pahoitellaan tapahtunutta, sitten haukutaan perussuomalaiset. Sannikka & Ukkola oli surullista katseltavaa, kun juontajat ja muut vieraat kilpaa puhuivat Halla-ahon päälle, ja haukkuivat pystyyn. Hyi Jussi, hyi. Perussuomalaisena saa tottua roihuun, pelkkä läsnäolo riittää. Perussuomalaisten syyllistämisestä alkaa haalistua voima, vaikka sitä terästetään aina rasismisyytöksillä ja natsien olemassaolon muistutuksella. "Kansalaiset muistakaa, että emme voi laittaa rajoja kiinni, koska Suomessa on muutaman kymmenen henkilön aktiivinen ryhmä, joka kannattaa natsiaatetta." Supon mielestä natsijärjestö ei ole uhka Suomen poliittiselle järjestelmälle tai turvallisuudelle. Silti sen saamasta laajasta mediahuomiosta tuskin kukaan pystyy edes haaveilemaan, eihän se ole missään suhteessa järjestön kokoon tai sen toimintaan. Agendajournalismi tarvitsee sitä omaan propagandaansa. Kansallissosialistit olivat vasemmistolaisia, heistä tehtiin äärioikeistoa. Ku Klux Klan on demokraattien häpeätahra ja orjat Amerikassa vapautti oikeisto. Media on onnistunut luomaan vahvan mielikuvan, että asia olisi Yhdysvalloissakin ollut päinvastoin. 

Pystymmekö koskaan lopettamaan maailmasta julmuuden ja kärsimyksen? En pelkää Stalinia tai Hitleriä, heidät on kuopattu. Heidän aatteensa eivät pääse nousemaan, vaikka ympärillämme olisi pieniä marginaaliryhmiä, jotka kannattavat heidän ideologiaansa. Tässä vaiheessa aion sanoa, että vastustan natsismia. En ymmärrä, miksi kukaan täysipäinen kantaisi natsilippua kadulla.

Maailmassa on asioita, jotka eivät muutu. Ilman rajoja ei ole rakkautta. Tarvitsemme kuria ja järjestystä, jotta saamme pidettyä kaaoksen poissa. 

Takaisin perussuomalaisiin ja maahanmuuttoon. Perussuomalaiset ovat esittäneet, että meidän tulisi käännyttää turvapaikanhakijat rajalta. Turvallisesta maasta turvapaikanhakeminen on turvapaikkashoppailua – miksi edistäisimme sitä? Australian vesillä ei huku ihmisiä. Joskus asioihin on yksinkertaisia, vaikkakaan ei aukottomia ratkaisuja. Nämä koko Suomea järkyttäneet tapahtumat olisi voitu estää pelkästään rajalta käännyttämisellä. Vähintään meidän tulisi ottaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet säilöön, josta on yksi tie ulos: omaan kotiin. Vaihtoehtoisesti voisimme ottaa kaikki turvapaikanhakijat säilöön siksi aikaa, kunnes selvitämme keitä he ovat ja onko heillä laillisia oikeuksia jäädä maahamme. Mikään näistä kolmesta vaihtoehdosta ei muille puolueille käy, koska kaikki hakijat eivät ole rikollisia. Mitä sitten? Eiväthän kaikki lentokoneeseenkaan menijät aio kaapata konetta. Tällaista menettelyä kutsutaan normaaliksi turvatoimeksi, koska turvallisuus ensin. Suomalaisten turvallisuus ensin. 

Vihreä poliitikko "itki" Sannikka & Ukkolassa, että ei voi suostua näihin vaatimuksiin, koska ihmisoikeudet. Entä suomalaisten ihmisoikeudet? Tiedoksi, että Suomi ei voi taata miljardien ihmisten oikeuksia tällä pallolla. Joko teemme järkevää maahanmuuttopolitiikkaa tai emme tee. Molemmilla on pysyvät seuraukset, josta tulevat sukupolvet joko kiittävät tai kiroavat meidät. 

 

LauraHuhtasaari
Perussuomalaiset Pori

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, uskonnon aineenopettaja ja erityisopettaja Porista. Poliitikkona pyrin olemaan aikaansaava ja aktiivinen.
Luonteeltani olen avoin ja helposti lähestyttävissä – uskallan ja haluan sanoa mielipiteeni suoraan. http://www.laurahuhtasaari.com
Mottoja:
"Arguing with a fool proves there are two."
"Be yourself because everyone else is already taken."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu