Aamupala nautitaan hereillä

Kesäkuun 2020 alussa todistimme BLM-mielenosoitusta Helsingin Senaatintorilla. Osallistujilla ei ollut kasvomaskeja, ketään ei ollut rokotettu, paikalla oli arviolta 3 000 henkeä. Poliisit kantoivat mielenosoituskylttejä. Feministihallituksen ministerit hehkuttivat tapahtumaa. Tartuntarypästä ei raportoitu.

Ylen aamulähetyksessä 31.5.2021 STM:n johtaja Pasi Pohjola arveli, että testausmäärien eroista johtuen tartuntoja saattoi vuosi sitten olla enemmän kuin nyt.

Näillä tiedoin aihetta rajoitustoimille maan sisällä ei enää ole. Keskiviikkona 2.6.2021 tehohoidossa oli koko maassa 14 potilasta. Sairauden hoidon ei pidä olla vahingollisempaa kuin itse taudin. Nyt se selvästi sitä on.

Tätä tekstiä kirjoittaessani klo 23 ravintolat ovat Uudellamaalla olleet jo useita tunteja suljettuna. Sen sijaan Helsingin puistoissa on parhaillaan tuhansia nuoria juhlimassa koulujen päättymistä, ja aivan oikeutetusti.

Yhtä oikeutettua olisi, että elinkeinonharjoittajat, ravintoloitsijat ja muut pienyrittäjät saisivat pitää yrityksensä normaaliin tapaan auki. Rajoitukset kuitenkin edelleen jatkuvat, mikä alkaa herättää kansassa raivoa.

Mitä hallitus kuvittelee tekevänsä? Kuluneen viikon uutiset siitä, kuinka valtion johdossa ei ymmärretä perusasioita edes palkkaetujen määräytymisestä, verotuksesta, veroilmoituksen jättämisestä ja ylipäätänsä kohtuudesta, herättävät suuren huolen siitä, mitä ymmärtävät yrittäjien arjesta, tai valtionhoidostakaan. Vaikka ministeri voi venyttää aamupalan kattamaan koko päivän, ravintolaa eivät pelkät aamiaistarjoilut elätä.

+13
LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Helsinkiläinen asianajaja, varatuomari, yrittäjä

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas nro 418 Helsingissä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu