Kenelle kellot soivat

Elämme käännekohtaa, ihmiskoetta. On valittava, annammeko valtiovallan ajaa meidät suomalaiset epäilemään ja kavahtamaan toisiamme, vai kieltäydymmekö fasismin tiestä.

Perustuslain 1 § turvaa yksilön vapauden ja oikeudet. Olemme yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan terveydentilan tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella (PL 6 §). Jokaisella on oikeus henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen. Suomen kansalaisella on vapaus liikkua maassa (PL 9 §). Jokaisella on oikeus hankkia toimeentulonsa valitsemallaan työllä, ammatilla tai elinkeinolla (PL 18 §).

Vapautemme ja oikeutemme ollaan vetämässä viemäristä. Puolitoista vuotta on ylläpidetty rajoituksia, joiden oikeutus on jo pitkään ollut kyseenalainen.

Nyt valtiovalta ajaa meille härkäpäisesti koronapassia, vaikka perustuslaki turvaa vapautemme ja yksityisyytemme, ja vaikka terveystiedot ovat ankarasti salassa pidettäviä. Valtiovalta olisi estämässä osalta meistä pääsyn palveluihin, jos emme ensin esitä selvitystä terveystiedoistamme.

Ja miksi valtiovalta on tekemässä näin? Ei ainakaan taudin takia, koska rokotettukin voi saada tartunnan, sairastua ja tartuttaa. Todellinen syy on luoda digitaalinen seurantajärjestelmä ja erotella järjestelmälle kuuliaiset ja ei-kuuliaiset.

Jotta erottelulle saadaan yleinen oikeutus, ei-kuuliaiset dehumanisoidaan ensin nimittelemällä heitä ”denialisteiksi” tai ”kulkutautimyönteisiksi”. Kun saastuneen status on luotu, muodostuu yleinen mielipide suotuisaksi sille, että valtiovalta voi edetä hihamerkkien tielle.

Nyt on meidän suomalaisten korkea aika herätä ymmärtämään, mitä meille ollaan tekemässä.

Kellot soivat sinulle.

+20
LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Asianajaja, varatuomari, yrittäjä

Helsingin kaupunginvaltuutettu (PS)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu