Luonto kiittää perussuomalaista

Kaupunkiympäristöstä vastaavan apulaispormestarin Anni Sinnemäen (vihr) johdolla on neljän viimeisen vuoden aikana tuhottu Helsingin kaupunkiluontoa tavalla, joka hakee vertaistaan.

On raiskattu Keskuspuistoa ja kaadettu muutoinkin kaupungista vanhaa puustoa ja jopa aikataulutettu Munkkiniemen puistotien kaikkien lehmusten kaataminen kertarysäyksellä. Kun uusissa rakennettavissa lähiöissä ei ole vanhaa lehmuspuustoa, ei sitä ideologisista syistä saa olla muuallakaan kaupungissa. Merenlahtea on täytetty rakennuksilla, lumet muovijätteineen kipataan mereen.

Seuraavaksi Vihreiden johdolla halutaan tuhota Malmin lentokenttä ja sen muodostama Etelä-Suomessa ainutlaatuinen sadan hehtaarin niittyalue eliöstöineen. Samalla pilattaisiin taimien kutupaikka Longinojan purossa, sekä ihmisille tärkeät hiihto- ja ulkoilureitit.

Iltalehden selvityksen mukaan Vihreiden kannattajien tärkeimpiä teemoja ovat mm. luonnon- ja ympäristönsuojelu: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5d3ca6bf-6121-47f0-8939-0891346b3ccd.

Todellisuudessa helsinkiläisen aidon luonnonystävän paras vaihtoehto on äänestää Perussuomalaisia, jos haluaa luontoarvoja edistettävän.

LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Helsinkiläinen asianajaja, varatuomari, yrittäjä Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas Helsingissä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu