Oikeassa olemisen sietämätön keveys

Perussuomalaisten riveihin asettuminen vaatii tässä ajassa erityistä henkistä kanttia. Perussuomalaiset on leimattu valtamediassa epäilyttäviksi ulkomaalaisten vihaajiksi, natseiksi ja rasisteiksi. Huolen isänmaan tilasta täytyy olla vakava, kun yhteiskunnallisesti arvostetusta status-asemasta siirtyy sylkykupiksi.

Itse lähdin mukaan Perussuomalaisiin, koska en kyennyt enää seuraamaan sivusta, kuinka huonosti asioitamme Suomessa hoidetaan. Mitä älyttömämpi hanke, sen varmemmin se menee päättäjillä läpi. Viimeisimpinä hölmöilyinä turvetuotannon alasajo, kaukolämpölaitosten myynti ulkomaille ja tuleva velkavastuu Etelä-Euroopan rikkaiden torppareina.

Järki saadaan palautettua päätöksentekoon vain, jos jokainen tolkullinen, koulutettu tai muutoin valveutunut ihminen päättää tulla mukaan kansanliikkeeseen nimeltä Perussuomalaiset, kääntämään Suomen suunnan.

Erityisen iloiseksi minut tekee tämänpäiväinen uutinen, että sosiaali- ja terveysministeriön osaava virkamies, lääkintöneuvos, erikoislääkäri Mikko Paunio on päättänyt asettua ehdolle kevään kunnallisvaaleissa Helsingissä.

Olen kiitollinen, että hän tekee sen Perussuomalaisten kansanliikkeen ehdokaslistalla.

 

+15
LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Asianajaja, varatuomari, yrittäjä

Helsingin kaupunginvaltuutettu (PS)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu