Ylenannettua vihapuhetta

Jan Erola oli Ylen aamulähetyksen Jälkiviisaissa 5.2.2021 sydämistynyt siitä, että joka viides vastaantulija äänestäisi Perussuomalaisia. Me perussuomalaiset saimme kuulla olevamme juutalaisvastaisia, ja aatepohjamme rakentuvan natsipuolueeseen ja ”puhtaaseen ihmisvihaan”.

Erolan ulostulo oli tyyppiesimerkki narratiivista, jota Vihreät, vasemmistopuolueet ja Kokoomus rakentavat perussuomalaisia kohtaan.

Todellisuudessa Perussuomalaiset on isänmaallinen, kristillissosiaalinen puolue, joka haluaa edistää Suomen kansallista etua ja puolustaa kansallista itsemääräämisoikeutta. Perussuomalaiset suhtautuvat myönteisesti juutalaisiin, ja historiallisesti puolue periytyy SMP:stä. Jos natsipuolueiden jälkeläisiä etsitään nykyisestä puoluekentästä, kannattaa katse suunnata Vihreisiin: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/259029-valokuva-jonka-maailman-vihreat-haluaisivat-havittaa/

Vaikka Erolan puheenvuoron pyrkimyksenä oli kääntää yleistä mielipidettä perussuomalaisia vastaan, ryöpytyksessä paljastui hänen oma vastenmielisyytensä kansallista itsenäisyyttä puolustavia kohtaan, toisen ihmisen inho.

Perussuomalaisten toiminnan keskiössä on rakkaus. Rakkaus omaa maata, kulttuuria ja Suomen kansaa kohtaan. Erola yrittää esittää hyvää, perussuomalainen on sitä oikeasti: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/laurakorpinen/vastapuoli-esittaa-hyvaa-perussuomalainen-on-sita-oikeasti/

Vaikka viha oli Erolan puheen peittelemätön motiivi, me Perussuomalaiset puolustamme hänenkin oikeuttaan ilmaista mielipiteensä, vihaisestikin, oikeuslaitoksen siihen puuttumatta. Vastaavasti edellytämme, että meilläkin tulee olla oikeus ilmaista oma näkemyksemme, ilman valtiollisia rankaisutoimia. Tätä Erola ei kykene sallimaan, ja todellinen syy, miksi Erola ja kaltaisensa viljelevät retoriikkaa ”ihmisvihasta”, on saada oman vihansa kohde vaiennetuksi valtiollisin rankaisutoimin iäksi.

LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Helsinkiläinen asianajaja, varatuomari, yrittäjä Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas Helsingissä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu